March 18, 2010

dia berjasa pada saya

a.k.a 
KECHIK

♥♥dak UiTM Kuantan♥♥
♥♥study Foundation.. foundation??? TESL lor♥♥
♥♥pakwe dia name panje (do noe how to pronounce)♥♥
♥♥DIVA!!!♥♥

malas nak cite byk2 sal die neyh..
Sbb korang leh view blog dia..
Kalo nak menuntut sal blogvpun leh visit blog dia..

Nak cite sal dia...
*mood : emo ngan air mate yang meleleh

Azia dah banyak berjase tuk ak. Walaupun sem lepas kitaorang rapat suam-suam kuku kaki je, kitaorang tak gadoh. Sem ni rase cam rapat ket ( ket je ke?) . Arituh dia masok bilek saye tibe-tibe (fitnah) dan tbe2 nak ajar saya update blog sket. Tulus murni hati KECHIK kan? Dia ni muet band 5!!!!! (promote sket) Besh student ar. Bangge gak la ade dak Ganu jadi top scorer (wakil ak la kirenyer). 
Arituh dengar gosip dari mulut KECHIK dia nak datang Ganu, nak wat reunion ngan ak (tipuuu). Papepun KECHIK, lau nak datang Ganu inform au. Bleh ak bawak ko ronda-ronda BANDAR WARISAN PESISIR AIR.

Ak pun nak doakan ko ngan PANJE berkekalan sampai jinjang pelamin. Lepas jinjang pelamin, hope-hope dapat anak dengan ramainyer... 10 org ke.... 12 ker.... fuh! haha. Kawen ajak oi..

Ape ag ak nak bgth ko eh, ha!!
Semoga ko berjaya dalam berbisnes. Ak tau ko akan jadik sorang yang berjaye. Jangan lupe ak au!!!!!!!!
Kalo ko dah kaye, lempah2 kan la shikit2 kat ak..

SAYANG KO AZIA RAZWA RAZAK..

hehe...

With G-Bom..

" mulut buaye tuh besoo ...engko," kate azia

"berlari!!! terkedek2x!!! ," azia garang



p/s : Jangan lupe untuk curahkan ilmu ko kat ak. Bisnes susu lembu ko ok kan? 

4 comments :

apple said...

ainggggggggggggggggg!
aku tacingggggggggggggggggg!!!!!!!!
tapi mongek la gmbr last!!!!!!
ahahahah
buruk aliy gmbr aku..

ainhamzah said...

hehe...
pandai ko posing an..
sib bek xletak gmbo skema tuh

Rafhanah Ritter said...

haha,...klaka tgk gmba mulot buaye tu,..hahaha*selok ktawe*
syg gak kt kecik tu.gonna miss her.really T_T

ainhamzah said...

hehe...
rap tipuuuu