May 4, 2015

Terima Kasih Autumnz Breast Pump, Muah !

Grooooooohhhhh... Groooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhh..

Salam untuk semua dan para ibu. Hah ! Korang tau ke tidak bunyi apa tu. Tu bunyi mesin rumput besar tapak tangan AKA electric breast pump  yang mula-mula aku beli sejak melahirkan anak comel pertama (comel ke? haruslah anak I kot :p) Malas nak publish jenama breast pump tu sebab walaupun bunyi sekuat mesin rumput tapi jasa dah banyak kat baby I sejak kena jaundis dulu.

Lepas tu, dengan berhempas pulas kumpul sikit demi sikit duit dan akhirnya dapatlah merasa breast pump yang baru. Tu pun sebab mama belanja. Fuh~



Saya beli Autumnz Single Electric Breastpump dan dapat dua hadiah percuma di atas. Senang ! Boleh guna manual waktu tengok tv atau boleh guna free cable connect ke powerbank. Alhamdulillah. Sejak guna pump ni susu makin bertambah. Nak tau macam mana dan kenapa kena tanya saya privately k. Bila-bila masa saya boleh pump walaupun waktu tengah menyusu anak dan paling best, bunyinya langsung tak mengganggu sesiapa. Lagi best sebab tak sakit. Praised to Allah.

Berminat nak dapatkan Autumnz Single Electric Breastpump dengan harga murah? Klik sini
Boleh hubungi 010-2619574 untuk maklumat lanjut dan harga terlajak baik di pasaran.