May 31, 2010

My Sweetheart Smells Like Action 3 FRESH

Can I pronouns they word fresh with a sexy style? ahaks. bdw, who's my sweetheart. Oh gosh! I wont tell you but I love his/her smile. His/ his? can I just say his. Today, one of my cute little students shows me a perfume. it smells just like him. Gosh! I miss him now! (reminder : i dont have bf ok!)


Bau badan yang ni menting penting giler! kerana bau badan korang cam halia rebus korang boleh di reject. reject untuk jadi kawan atau tut tut. no offense. dah besar boleh pikir sendiri. cousin ain yang alim tu pun guna adidas. his smells them *****. very the best! at least u know how to handle urself! is it? 

For sure my future sweetheart, (kawan pun sweetheart jugak kan) dia mestilah ada fresh smell. fresh yang macam mana biar ain je la tahu ok. If I have to choose among them, i mean all the Adidas action 3 products i'll choose this..............


Reasons? I love this smell and for sure the most important thing i love pink. CONTROL ANTI-PERSPIRANT SPRAY

These are the products ! click click click. what to click? adess, click on my nuff.. (^^,) Before that, im so sorry for using very the rojak bahasa in this entry! I just love this!

Lets enjoy Episodes 40-42 of Project Alpha Season 2



Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

Dressing Dato' Shahaniza Shamsuddin Tidak setanding Janda Anak Dua Tu!

Apa jadi ni? kenapa aku tak sambut salam Dato' Shahaniza Shamsuddin. aku poyo atau aku bengom sket waktu tu. walau i'm not so familiar with her but at least I know her and bangga jugak la kot bila dia cakap anak dia pun nama ain. korang kenal tak sapa beliau ni? YB tau. sila click sini kalau nak tahu.




arituh kan ain ada join orientation untuk junior ain di uitm kuantan. beliau datang untuk memberi sedikit taklimat . bersama tokoh. i like her dressing that nyte. walau tak sempat bergambar dengan beliau tapi at least aku dapat layan beliau untuk hidangan makanan yang super duper lazat tu. pergh! aku pun makan jugak seyh dengan oc yang jaga makanan tyme tuh. 


Ak sambut la salaman beliau tu walau agak slow. alasan? aku tak cukup tido! low blood pressure kena cukup tido! betul? naam au lak?


Berbalik kepada topik di atas! mmg ain tak suka dengan pakaian sorang mak janda tu. bapak ar kau tak sedar diri. baik bogel je terus. apa ingat cantik sangat lurah kau dan peha kau tuh. ey, tuhan tarik sekejap je la mak janda oi! bukan aku nak buruk kan janda janda sedunia tapinya dia sorang ni betul punya tak sedar diri. Ingat hidup ni panjang ke. Nak cakap terkenal, hek eleh.. pooorah kalo terkenal sebab lurah lurah kay tuh. 


Tengok Dato' ni. mak aih sopan weyh! tak yah nak bukak bukak dah ramai orang respect. (**,)
Itu sahaja luahan hati saya yang sungguh geram ngan artis peha banyak lemak tuh! 





May 30, 2010

umur 6 tahun suara macam 16 tahun

aku bagai nak pura pura pitam dengan suara budak kecik ni. baru 6 tahun ni. student aku ni, comey walau tak ada gigi depan tapi kalo bukak mulut. pitam korang! bukan sebab busuk! tp sebab suara bapak besaunye!




Korang tengok dan nilai sendiri k!

aksi tidur yang penuh gaya dan pesona

Jom tidur. ain pun nak kena bangun awal esok. tapi sepanjang minggu orientasi ni ain ada satu benda menarik untuk di kongsi bersama. cara tidur. mulut ternganga. air liur meleleh! pergh.. tengok yang xsnonoh meleleh jugak. budak budak zaman sekarang!  kes ni terjadi pada oc aka orientation comittee setelah mendapat tidur yang tidak mencukupi. apa perasaan korang tidur 2 jam sehari yang penat ke hulur ke hilir, lagi penat dr pelajar yang kena orientasi. kalo pk balik rasa mcm nak tendang bontot sorang sorang. 


nantuknya saya menanti makanan di dewan makan


sempat lagi mesej ngan abg sayang neyh.. oc mana ni ye?


bila ustaz afiq menidurkan dirinya. chumey? no komen. tak berani ai! garang tau dia ni tapi suka sangat berteka tekuk.. teka tekuk hari ni, ular mati kena apa? dan benda apa yang dekat dengan kita.. tol tak ustaz?

ni la juara tidur ! pemenang ni tau. time ni nak g temerloh dari jengka. dia ni pantang ada luang nak tidur. comey ke? eyyy . Apa gaya tidur korang? haha baca tips ain pasal gaya tidur untuk tahu karakter korang ye! 



yang penting jangan terlampau banyak berpeta.. bahaya dan bucuk!

May 29, 2010

bleh blah tak dengan muka playboy ka tuh!

What should this happened to me again. I thought it won't come as I'm  a big girl already. Why I can't control my feeling. I need space to breath! stay away from me ! the way u treat me just like u're trying to kill me ! it hurts me badly man!

*bahasa melayu!

mcm mana leh ada lagi perasan macam budak budak bawah umur ni. sebab rupa dia ke? tak kan la. mungkin sebab aku rasa special and aku tak suka macam tu ! tak boleh ke kalo layan aku mcm kawan biasa je. aku tak kan bukak profile ko lagi ! nak block je rasenya!

Ko salah tau! s.a.l.a.h sebab ko suka main2x dengan perasaan orang. aku nak berkawan pun dah tawar aty!
apa aku cakap ni. dah tak betul kot! bia ar! bia bia bia bia bia bia ! aku tak suka bila orang suka ('suka') aku dan aku pun tak suka orang buat aku 'suka' dia ! titik!

Ko nak bagi kawan aku perasan tak pe. jangan kat aku sebab aku leh benci kau tahap *****!

menguap bagai badak sumbu

Huwaaaahhhh... menguap baca belog aku? sila angkat tangan dan bontot anda sambil pusing pusing keliling laptop macam serigala bertelur. aksi menguap seterusnya adalah yang terhangat di pasaran. tiada galang gantinya. jom kita terjah!




Kok ye pun nak menguap sila tekup mulut anda dengan tangan ye! kalo tak saya snap dan letak di blog macam ni. comey sangat! (>.<)



Waktu kecil comey... bila besar?


Apa cerita neyh?

May 28, 2010

Celebrities Who Stink

hangit bin tengit bau ketiak ko ! lagi mau angkat angkat tangan nak buat senamrobik depan kitaorang. tak nampak ke muka kitaorang dah jadi warna hitam putih bau ketiak ko macam kucing mati tersepit bontot. jagalah kebersihan diri sikit. 



Vote tertinggi untuk selebriti yang paling stink (pe bahasa melayu ye?) aku bagi kat minah Lufya ni. Sebab apa ye? Adess, bukak bijik mata korang luas luas sikit boley? nampak tuh time dia ang keti, nampak agak basah. yeyek! geli geleman ikan salamon aku nengok ni. cian beliau dah la artis baru. lain la kalau macam yang kat bawah ni


Beliau ni tak apa, keti basah tahap tut tut pun dato' K still sayang beliau. pulak tu kaya rayan dengan keti dia. artis femes u! adik adik pun boleh tumpang skaki, ye tak kak saerah yang suka pakai mini skirt peha besar tu. Opss... Meh aku nak promot kat korang, samada korang selebriti atau tidak meh usha gambo ni meh (^__^)




Episode 36 :







Episode 37 :





Episode 38 :


 


Episode 39 :







Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

Buffered Earning ke 2 ribu sebelas ratus enam puluh jutaan

Ngeh..ngeh..ngeh..
salam sejahtera dan salam satu malaysia kepada siswa dan siswi di blogger ini.  Pe hal plak aku jadi mcm bengong ni. Mungkin sebab minggu orientasi dah habis dan aku agak kangan untuk jerit  PANTAS SISWI PANTAS! PANTAS SISWA! Pergh.. garang kot. 






Garang garang jugak, blog aku ni dah macam sarang tikus tak leh beranak dah aku tengok. Tak ada masa kot aku duk kat sana. Tidur kul 2.30 pagi bangun sebelum kul 4.30 pagi. Eye bag aku dah nak sampai ke lutut dah ni. What should I do bebeh? 


Tp aku still tak kecewa mana dengan jumlah visitor aku sebabnya tak adalah melampau beno teruknya. Masih mampu merangkak untuk menuju ke atas. Gile pulak ayat aku pagi pagi buta ni. (dah kul 9 kot)


Sebelum aku bukak belog aku yang dah berdebu ni aku bukak nuffnang dlu.. Dapat lagi buffered earnings yang ke-2 . Walau aku tahu ramai korang yang dapat, aku tak kesah bebeh, aku just nak cakap part aku je.
Dan aku tak sabar dah ni nak update belog.


Pesanan buat junior aku di UiTM Kuantan kampus padang lalang dan sekilau. Jom blogging!



Rindu kami tak sayang sayang semua?

May 24, 2010

sayang kau. aku rindu

jiwe2 sket pagi ni boleh tak.
maaf sgt untuk sumer penyokong setia aku. 
pergh ad ke?




Aku skarang ni tgh terlibat dalam Minggu Destini Siswa di UiTM Kuantan sebagai OC iaitu Orientation Comittee for my LAW and TESL junior. So, I won't be around about 3-4 days and I'm not going to update my belog as Im going to be at Jengka this week. (^_^) 


Seniors, ada pape korang nak aku bagi tahu junior sila mesej aku ye ! Tak sabar aku nak update sal minggu orientasi ni. Nak ragging ke tak eh?


Eh korang percaya tak, baru hari pertama diaorang datang sini dah ada yang pandai mengayat senior. Pergh!!! sikit agi nak tergudet. tp imam.. ops iman ku masih kuat. 



Walau badan pun penuh pack, hehe. Walau wajah mu sehensem abg brad pitt aku neyh. No way junior! Baik ko gi blaja. peace! dan untuk senior law yang masih ada di sini tu, jaga junior ni leklok. Diorang ni 'besar-besar'.

May 22, 2010

minah karok. minah kerek. minah oo minah

.minah rempit.
.minah sempit.

.minah awan.
chantik kan diaorang ni. yang penting lakonan scha mantap dalam awan dania. korang tengok tak awan dania ? ceritanya ok! =D

.minah hodoh.
bagi aku dia ni lawa, memang lawa pun sebab tu dapat offer blakon ugly betty.

Apa yang aku nak cakap ni sebenarnya? ekceli, aku nak tanye dan nak mempersoalkan something, minah karok? apa maknanya itu dan adakah teruk bagi seseorang yang menjadikan karok sebagai hobi. aku tak tahu dan yang kau tahu aku memang suke karok. ni sume kes member baik aku, ong yiiyoke gedik gedik ajak aku g karok waktu kami form 5 dlu dan aku memang dah addicted gile2x. wat to do?


Ni tyme kami g karok jamban, singgit satu lagu, pergh! mmg jamban berteknologi tinggi la. kaku ke tengok minah tudung! weyh xske panggil aku minah. aku masih gadis feminim. kaku ke tengok awek pakai tudung masuk kbox? urm.. hakikat aku dah tak nak pergi kbox... sebab takut kene kutuk pulak! 

yoke minah kerek! sejak kapel xn ak p kbox. takut laki dia marah. kapel ngan orang seagama ngan aku. jeles aku kaw!

May 21, 2010

Tak pernah tengok sepanjang ni.



Sentap ke mencuci mata dengan gambar di atas. Persamaan dua bijik gambar ni adalah tahap kepanjangannya. nicole pussycatdoll, aku betul betul tabik spring cap ayam ar dengan cara dia jaga rambut hitam lebat dia ni. Yang di atas tu kucing kah? atau.. mesti korang cakap fotoshopi kan? so, aku tegaskan kat sini, no komen bebeh. mr gugel yang bagi kat i.

Dan yang lebih panjang adalah.....


uih.. ada lagi sambungannya tau !



Apa ni?? aku tengok ramai sangat sahabat tercinta aku duk like menda alah ni. tercinta ke? aku cuba view menda ni tapi failed aka tak dapat. alasan? tak muat space kot. hehe. dan aku bajet ni mesti group! group panjang dan panjang dan terpanjang pernah aku tengok. dengar cita dah di delete kan. (^_^) semak je...

.kecacatan kekal buat dia istimewa. gadis cilik

.syafiqah fitriah.
.student yang paling aku care.

Masa first time aku jejak kaki ke tempat kerja aku. agak sentap aku memandang gegirl ni. Korang pun tahu kenapakan. Tapi dalam kelas aku tak pernah sebut apa pun pasal dia. tak berani aku. takut jugak dia berkecil hati dan aku lebih sentap bila ada sorang gegirl ni datang kat aku.

 "teacher.. kalau tangan kita tak de. tumbuh balik tak?,"
"tak," spontan je aku jawab. 

Pastu baru aku tingat kat syafiqah ni.maybe gegirl lain tertanya-tanya kot. kalo korang macam mana kan? Tapi serious, gegirl nama syafiqah ni sungguh bijak pandai ! suka tolong teacher dia. kalo korang jumpa dia cuba la tanya soalan ni.
"tangan awk kat mana?,"
"dalam syurga," sentap korang!
Apa yang aku tahu dari pekerja lain mak dia yang ajar dia macam tu. mak dia nurse tau! tabah je dia ngan mak dia. tak macam setengah mak tu sanggup tinggal anak yang kurang sempurna kat pusat kebajikan. haru betul ! tak payah la beranak kalo tak mampu ! gi kerat testikal ko tuh *tingat plak artikel ben smlm, ada yang ingin mengerat testikel beliau.



Tujuan aku buat entry ni bukan nak tunjuk kelemahan gegirl ni. no way man! kalo ko pikir macam tu sila hentak tempurung kepala korang ke dinding. *garangnya aku. Pada sumer muslimin dan muslimah di sana. jangan mudah menilai dan mencerca keburukan dan ketidak sempurnaan seseorang. dan paling penting untuk para ibu. didiklah anak anda sebaik mungkin. 
apa kaitan para ibu plak? sebabnya ramai bdk2 kat taska tu mulut macam *******. bila tegur ngadu kat mak ayah. mak ayah pulak nak maki maki kita. memang padan la mak borek anak terlebih rintik rintik!

p/s : emokah? oo tidak! saya baru lepas mengedit tagged.com <-- nak delete tp.....



jom ratah Bergedil Enak

Gelak ! Gelak ! Gelak ! Itu je aku nak cakap sekarang. Kelakar bagi aku dan tak kelakar bagi korang. Aku tahu tu, sebab aku ni jenis mudah gelak. Hari hari duk ngadap lappy mesti mak aku cakap "tak dok kije ke duk gelak sorang?," (loghat ganu ok). Aku dah pernah cakap dalam entry lepas mata aku memang rabun walau dengan bantuan contact lenses kaler pepel ni.

Hari ni dengan semangat dan penuh kepoyoan aku jelajah (cam ben la plak) blog sorang demi sorang untuk cari maklumat pasal kuih ni. Kuih apa? B.E, Bergedil Enak? memang sungguh enak. itulah Buffered Earning. Apa kaitan BE ngan gambar student aku di atas. Saje nak cakap, student aku yang ayu ni sungguh nakal !! Dan dia bukan bergedil enak, nak kenal apa itu bergedil enak sila jenguk dibawah ini


Ratah la.. BE BE BE.. 

Aku dah dapat BE first aku, rasa nak lompat katak je lam blog ni. Dulu pun aku selalu jenguk blog cousin aku, blogger tegar ni --> eliss untuk tahu pasal nuff. (*_*) Memang aku rabun, dpt BE pun still tak perasan. Dan pesanan buat korang yang ada suh aku folo blog korang. Hayya, nak visit cam ne tak bley, korang tak kasik taruk link kat sinun. Jangan pok pale aku ye!




p/s : sudi2x kan klik benda alah bewarna kuning tu ye utk newbie neyh :D hikhik

May 20, 2010

lelaki buta,bisu,bakhil,papa jadi IDAMAN


biar betul aku berkenan dengan orang yang buta.bisu.bakhil dan papa.
bukan aku sorang je tapi muslimah ni pun minat jugak ---> (+_+)

biar lah lelaki idaman tu buta matanya.
buta dengan tidak memandang perkara lagha dan maksiat.
malahan sering mengabadikan pandangan matanya untuk ciptaan Allah yang maha Esa
biarlah aku tak dapat lelaki yang sering menggunakan bijik matanya untuk menatap perkara perkara yang mengghairahkan dan aku tak imipikan untuk menjadi idaman bagi lelaki yang sengaja membutakan hatinya untuk melakukan kebaikan. <-- pssst.. &_&

biarlah bisu.. biar dan biar!
biarlah bisu dari menutur 1001 kata yang sering mengguris hati
biarlah bisu dari petah dengan pujuk rayunya yang bisa mempengaruhi setiap cewek di dunia ini <-- cewek? muslimah ok!

Aku tak kisah jika dia bakhil.
Bukan menjadi hamba duit tapi bakhil dalam memberi senyuman kepada muslimah seantero dunia.
Oh tidak! simpanlah senyuman itu buat saya ye! heeee

Dan akhir kalam ku,
biarlah dia papa, bukan papa orang. 
Tapi 'pape'. pape dalam mencari ilmu maksiat dan papa dalam memiliki ilmu mazmumah..

muka actors iras alien tak qada' hajat

Bukak kosmo  cam bese dan aku terpandang tajuk yang sungguh gempak muka seperti makhluk asing. Korang agak makhluk asing macam mana rupa diaorang? macam aku? itu kurang asam jawabnya.

Macam abg BEN10 kah? Oh!tidak. Itu sungguh kachak.
Meh berkenalan dengan kembar yang obses ngan plastik surgery.


Bogdanoff

 Igor Bogdanoff dan Grichka Bogdanoff
Diaorang ni adalah pelakon dalam cerita apa ntah sebabnya bagi aku diaorang tak femes pun.

Tak bape nak cun ar gambar di atas <-- hakikat memang dah muka macam tu nak cun kebende lagi

scary plastic surgery

Amacam? ni aku rembat kat famousplastik.com. Tertarik dengan dagu seperti cagu itu. Macma Chef Zam dah aku tengok tapi chef Zam tak buat eyh pembedahan cam gini. Original u!

Gambar di bawah akan buat korang muntak terbahak-bahak. Sila cover mulut anda supaya saliva tidak mengalir dalam belog aku. Takut korang kagum je ngan kecantikan asli mamat dua ekar ni..

scary plastic surgery


Nilai la sendiri sebab aku macam nak... uwek!

[Tutorial] Meletak image di bawah setiap akhir entry


Ni la yang aku maksudkan dengan meletak image di bawah setiap akhir entry
Dengan lebih romantik dipanggil post footer image

Miss ailyl yang meminta aku untuk mengajar beliau. Korang kenal beliau kan? Yang iklan gah tersergam di GB! Berminat untuk promote blog korang sila menziarahi blog beliau. Jangan segan segan kucing.

Lets proceed..

1. Klik Layout
2. Klik Edit HTML
3. Cari code .post { 
   *carian menggunakan ctrl + F

                   Contoh bagi step ke-3

4. Paste code di bawah code pada step ke-3

background:#000000 url(url picture korang);
background-repeat:no-repeat;
background-position:bottom right;
background-attachment:scroll;


                   contoh bagi step 4

5. Bagi background korang boleh ubah warnanya dengan merujuk ke link ini ---> (*_*)

Lepas tu korang boleh lompat katak sebab dah siap!!

 (^_^)

Ada pesanan dar ain..

1. Pastikan saiz gambar korang tu bukan jenis gedabak besarnya, aku punya saiz gambar tu  128x160
2. Adalah cantik untuk meletak border di entry terlebih dahulu, baru kemas kan. Rujuk sini ----> (M_M)
3. Singgah la selalu belog aku dan tinggal jejak ye! hehe <--- poyo
4. Alamak lupa!! Jangan click Expand Widget Templates. Jangan gatal tangan k, hehe

May 19, 2010

.tersirat di sebalik reunion. makin cantik atau makin ugly betty.

Sebelum memulakan entry pada hari ini, aku nak ngenat student feveret aku, sungguh nakal tapi comel ! Tak nak cakap sal dia just nak tunjuk gambar seksi ni, ops.. seksa u!

..Reunion..
Perbualan yang diharap di saat menghadiri reunion



bagi wanita

"Makin cantik kau sekarang,"
"Dah berjaya aku tengok kau sekarang,"
"Handsome nya laki kau, sepadan...,"
"Dari dulu sampai sekarang kau tetap mantain body cam model,"


apa yang diharapkan.. benarkah? bagaimana jika maksud sebenarnya begini..


"Makin cantik kau sekarang, pakai botox ke susuk?,"
Dah berjaya aku tengok kau sekarang, VVIP bela kau kan,"
"Handsome nya laki kau, sepadan sangat kalau dengan aku,"
"Dari dulu sampai sekarang kay tetap maintain body cam model terlebih makan,"


bagi lelaki pulak


"Sial la kau! Muka iras Brad Pitt dah aku tengok,"
"Otot badan kau maintan mantap ar bro,"


Jika begini sebenarnya..


"Sial la kau! Muka iras Brad Pitt tengok cirit birit dah aku tengok,"
"Otot badan kau maintain mantap ar bro, tambah plak dengan perut boroi kau tu. Pergh!!,"

Benarkah? Jika aku kata tidak?

kawan-kawan skolah rendah aku, SKSB nak buat satu reunion dah aku sungguh keliru samada untuk pergi atau tidak. Tuzki Rabbit emoticon alasan untuk aku tidak pergi.

Berat badan naik
Malas nak angkut budak budak yang paksa aku amek
Malas nak mintak cuti
Sayang student aku yang akan rugi sedikit dua dikit ilmu

Poyo gila dengan alasan aku itu. Patut aku hentok je kepala aku sebab sanggup mencipta alasan yang maha tak logik ini. Aku masih berfikir dan sdg menyiapkan yang terbaik untuk sahabat. doakan ye, sapa nak ikut silakan.



Ni la rakan rakan sekerja aku, yang muda! diaorang 22 tahun. yang belah kanan tu dah kawen yang kiri single k! Ni tyme kitaorang sambut hari guru selalu aku pakai baju kurung je, ayu sleeping betol !

Dan ini yang paling aku sayang...



(+_+)

Rakan rakan ku sayang, sila join contest sahabat saya yang sunguh gempak ini dah best!!!


click sini  ------------> (&_&) (=_=)

muslim menari tarian tiang. islam atau tuttuttut

Semalam aku dah post entry pasal Rima Fakih dan aku dah rasa berita ni tak akan stop di sini sahaja. Sebab beliau tu islam. pergh.. mengamalkan islam dan kristian, apa cer beb? Ratu cantik USA --> wanita islam pertama yang memenangi tapi kalau dah ngaku dua dua ajaran di amalkan, apa orang islam nak bangga ke?

Image: Miss USA, Rima Fakih at Mojo In The Morning's "Stripper 101" in 2007.

Nampak ni picture yang aku rembat dari MOJO :( sungguh keliru dengan agama sendiri... bukan aku yang keliru, minah di atas yang keliru. 

nak yang lebih dekat? ZOoooMM in!!



ni gambar dia masa petandingan tu


Korang nilai sendiri la, aku malas nak kutuk... :) <-- dlm aty nak je

sila click sini -------------> (*_*)

.picit situ.picit sini.tarik situ.tarik sini.

aku baru je balik dr melaksanakan tugas ku sebagai seorang cikgu yang tak berapa nak berwibawa. Penat kot, pagi dah kije dari kul 8.30-5 petang pulak tu sambung malam dari kul 8-10. tapi malam ni kul 9-10 pm. Aku comfirm segila  guli nya untuk berenti kije ngaja tusyen malam. tapi sapa nak ganti aku? sudi? sapa nak sila angkat ibu jari kaki.


apa kes pulak .picit situ.picit sini.tarik situ.tarik sini. ni? tak ada kaitan dengan video clip ustazah yang berskandal ngan warden tu ok. tak glamer langsung, layak ke dipanggil ustazah macam tu? tarik idung ustazah tu sikit, wak lu memalukan status para ustazah ku je. Ustazah ku sayang jangan bimbang ye, news ni tak akan gugat status para ustazah pada saya.


.picit situ.picit sini.tarik situ.tarik sini.
Pergh!! gempak kowt dengan picture tu. tapi apa kaitan dengan pembentangan aku kali ni? korang ingat aku ni cikgu hot ke? ohtidak! 

Aku cuma nak berkongsi pengalaman sebagai pendidik walau pengalaman ku hanya mampu meletak aku sebagai budak setahun jagung. [.picit situ.picit sini.tarik situ.tarik sini.] apa kaitan ini? ok, aku cuma nak mengaku aku memang suka picit student aku tarik tarik pun aku suka.

tarik pipi diorang kasi kembang punya!!! 


bia sampai diaorang nangis manja


picit situ picit sini tarik situ tarik sini. aku suka dengan pipi gebu diorang. agak agak pipi bakal anak aku gebu tak? it's a question  (*_*)