May 19, 2010

.tersirat di sebalik reunion. makin cantik atau makin ugly betty.

Sebelum memulakan entry pada hari ini, aku nak ngenat student feveret aku, sungguh nakal tapi comel ! Tak nak cakap sal dia just nak tunjuk gambar seksi ni, ops.. seksa u!

..Reunion..
Perbualan yang diharap di saat menghadiri reunion



bagi wanita

"Makin cantik kau sekarang,"
"Dah berjaya aku tengok kau sekarang,"
"Handsome nya laki kau, sepadan...,"
"Dari dulu sampai sekarang kau tetap mantain body cam model,"


apa yang diharapkan.. benarkah? bagaimana jika maksud sebenarnya begini..


"Makin cantik kau sekarang, pakai botox ke susuk?,"
Dah berjaya aku tengok kau sekarang, VVIP bela kau kan,"
"Handsome nya laki kau, sepadan sangat kalau dengan aku,"
"Dari dulu sampai sekarang kay tetap maintain body cam model terlebih makan,"


bagi lelaki pulak


"Sial la kau! Muka iras Brad Pitt dah aku tengok,"
"Otot badan kau maintan mantap ar bro,"


Jika begini sebenarnya..


"Sial la kau! Muka iras Brad Pitt tengok cirit birit dah aku tengok,"
"Otot badan kau maintain mantap ar bro, tambah plak dengan perut boroi kau tu. Pergh!!,"

Benarkah? Jika aku kata tidak?

kawan-kawan skolah rendah aku, SKSB nak buat satu reunion dah aku sungguh keliru samada untuk pergi atau tidak. Tuzki Rabbit emoticon alasan untuk aku tidak pergi.

Berat badan naik
Malas nak angkut budak budak yang paksa aku amek
Malas nak mintak cuti
Sayang student aku yang akan rugi sedikit dua dikit ilmu

Poyo gila dengan alasan aku itu. Patut aku hentok je kepala aku sebab sanggup mencipta alasan yang maha tak logik ini. Aku masih berfikir dan sdg menyiapkan yang terbaik untuk sahabat. doakan ye, sapa nak ikut silakan.



Ni la rakan rakan sekerja aku, yang muda! diaorang 22 tahun. yang belah kanan tu dah kawen yang kiri single k! Ni tyme kitaorang sambut hari guru selalu aku pakai baju kurung je, ayu sleeping betol !

Dan ini yang paling aku sayang...



(+_+)

Rakan rakan ku sayang, sila join contest sahabat saya yang sunguh gempak ini dah best!!!


click sini  ------------> (&_&) (=_=)

6 comments :

Ery Farieha said...

haha.
mase g reunion kat skola rendah, budak laki je yg berbeza sgt.
perempuan tak sgt =D

ainhamzah said...

hehe,,
diaorang makin tinggi kan..

MrS ShaHriL said...

cikgu sekolah tadika erk??? g le reunion tu...leh jumpa kwn lama...ckp2 tu xyah pk le...hehheh

ainhamzah said...

@MrS ShaHriL

hehe...
insyaAllah..
^_^
<-- keliru

Anonymous said...

awk cantik sgt2 ehehehhehehe

ainhamzah said...

@Anonymous

wah
maceh anony yg chumey..
^_^