May 30, 2010

aksi tidur yang penuh gaya dan pesona

Jom tidur. ain pun nak kena bangun awal esok. tapi sepanjang minggu orientasi ni ain ada satu benda menarik untuk di kongsi bersama. cara tidur. mulut ternganga. air liur meleleh! pergh.. tengok yang xsnonoh meleleh jugak. budak budak zaman sekarang!  kes ni terjadi pada oc aka orientation comittee setelah mendapat tidur yang tidak mencukupi. apa perasaan korang tidur 2 jam sehari yang penat ke hulur ke hilir, lagi penat dr pelajar yang kena orientasi. kalo pk balik rasa mcm nak tendang bontot sorang sorang. 


nantuknya saya menanti makanan di dewan makan


sempat lagi mesej ngan abg sayang neyh.. oc mana ni ye?


bila ustaz afiq menidurkan dirinya. chumey? no komen. tak berani ai! garang tau dia ni tapi suka sangat berteka tekuk.. teka tekuk hari ni, ular mati kena apa? dan benda apa yang dekat dengan kita.. tol tak ustaz?

ni la juara tidur ! pemenang ni tau. time ni nak g temerloh dari jengka. dia ni pantang ada luang nak tidur. comey ke? eyyy . Apa gaya tidur korang? haha baca tips ain pasal gaya tidur untuk tahu karakter korang ye! 



yang penting jangan terlampau banyak berpeta.. bahaya dan bucuk!

9 comments :

Wan Perlis said...

nice sleep
hehe

ainhamzah said...

@Wan Perlis

dunt sleep here
(^_^)

velasrizal said...

hmm tidur lps study ker..

Blog Aku Dan Sesuatu Di Sabotaj ?

ainhamzah said...

@velasrizal

xda la.. tidur lepas orientasi..
utk pelajar bru..
hehe

cikgu isza said...

letih sangatlah tu.. :)

ainhamzah said...

@cikgu isza

mmg letih..
(^_^)
xpe demi junior...

aizuddin.com said...

memang bergaya..haha

ainhamzah said...

@aizuddin.com

haha

TUKANG KATA said...

ain,qada tido tu k..hehe..

get enough rest my dear :)