May 10, 2010

Goodbye Farina, Welcome Shahir

Debaran AF8 minggu ini sudah menutup tirainya dan segala persoalan dah terjawab bagi AFMASUK!. Sah-sah abang GIGI masuk balik dan HOT MOMMY terpaksa memberhentikan perjuangannya di AF setakat minggu ke-8 sahaja. (salah betulkan aku tau). Memang padan lah kot Farina tu keluar, cehceh kang kena serang ngan peminat Farina pulak, ye tak? Bukan apa, setiap kali nama Farina dipanggil pasti dengar suara yang bergema bak ECHOooooOOoo dari audience di sana. ^^ Bersorak kegembiraankah atau mengeBOOOOOooo. Tak best la kan. Lagipun Farina ni mcm tak konsistem jer! -_- Tak ada rezeki di AF la tu, maybe anak dia lebih perlukan dia.
Lagipun cerita yang ain baca kat beautifulnara pasal dia ni bukan enak mana. Foto pun dah bleh explainkan macam mana dia ni sebenarnya.


Cehceh untuk aku sempat rembat gambar ni dari bang nara, haha.. Ni baru sebijik tau gambar dia nak lebih mengamcam sila ke belog beautifulnara.com .


So, welcome bang SHAHIR! Shahir ni sebenarnya bekas kumpulan SAUJANA


Amacam menggoda tak? huhu.. Farina lagi menggoda la U!

12 comments :

joegrimjow said...

huhu
tengok smalam kat youtube AF ni
ada sorang
maulana ke sape yg ok skit sore

a d r e y n i e e l i s y a said...

dh lama tggu farina ni out..

huhuhu..
x tgk pn af smlm..

ohho.. dia kuar rupanya

kisahremaja said...

memang ramai orang arap2 si farina nie kuar kan.....

hazman aka species1980 said...

Jom kita tengok prestasi shahir lepas afmasuk nie...

fiD said...

hahaha,, x tengok pon...

ainhamzah said...

@joegrimjow

Maulana? oo mmg best sore dia.. ^^

ainhamzah said...

@a d r e y n i e e l i s y a

hehe... takziah utk Farina.. haha

ainhamzah said...

@kisahremaja

yup2x.. ain pun (ngaku je I)

ainhamzah said...

@hazman aka species1980

im wishing him the best

ainhamzah said...

@fiD

ain dlu xtgk pun, tp ain tgk sbb ad maulana n AIN.. ahaks~

sweeTSour said...

sgt suka shahir masuk semula..hehe

ainhamzah said...

^^ mak sy pun suke bangat~