May 7, 2010

Permulaan bagi pembunuh bersiri !!

Hari tu seperti biasa ain menongkah dagu depan tv nengok mama OPRAH WINFREY! Pergh... taksub betul ain tentang info-info yang terdapat lam rancangan dia tuh.


"My father was a serial killer (btl ke eja ni)," sentap tak korang bila dengar orang cakap macam tu??
Ain yang tukang dengar ni pun sentap. Tukang kata jangan sentap yer!


Satu cerita yang dikhabarkan oleh gadis itu cukup mengejutkan. Ayahnya itu pernah membunuh anak-anak kucing peliharaan di rumah mereka. Boleh tak korang bayangkan KEKEJAMAN ayahnya itu hingga sanggup menggantungkan 2 ekor kucing yang bercakaran di ampian baju. Ekor dikapit! Ades!! Sakit bontot denagr nie.. bontot sape?? bontot ayah dia la..

Dr Phil

Dr. Phil yang telah membantu membina kembali keyakinan gadis tu ada berkata.
"Permulaan bagi seseorang pembunuh mahupun pembunuh bersiri adalah dengan membunuh haiwan!!!,"

Jika korang tengok ada budak2x dah pandai wat dajal kat binatang.. Mak ayah diaorang ada tanggungjawab yang berat untuk dipikul. 'Melentur buluh biarlah dari rebungnya' ye tak?

Menakutkan.. ari tuh nyaris terlanggar anak itik yang duk tenggek kat tgh jalan.. yang tu tak sengaja tau! hehehe nyaris tau! xley bla cara ain menipu... haha

4 comments :

aiShiteru miRae said...

aq dh bnuh byk nyamuk n cicak..
cmne ni?
aq akn jd serial killer ker?
hu3

ainhamzah said...

adess..
xnak ak membe ngan ko ag.. bahaye neyh!

anisalya said...

tu la...
bunuh2 ni x bwk ke mana.
sumthing in the head la..
kan?

ainhamzah said...

yup..
ad chromosome jahat...
^^ they are crazy