May 18, 2010

Jelajah Blog Versi 4.0 Ben Ashaari

BEN ASHAARI

Tak perlu aku kenalkan blogger di atas kan.
Tapi nak kenal kan jugak. *ske aty limpa aku ar kan..
Nama beliau bukan BEN10
Umur beliau melepasi 20 dan belum menjangkau 70 tahun
Status Ben single but married

(^_^)!
Itu aja ye dari aku untuk maklumat lanjut sila tanya beliau di talian berikut --> (*_*)

Aku dah pernah join siri jelajah Ben, dah hari ni bila aku tengok bloglist lama dah dibubarkan serious dua rious 4 rious aku cakap bahawa aku sedih. <-- poyo! Sebabnya Ben merupakan antara referral yang gempak dan superb! Sedikit info ye, beliau bukan dewa di belog mahupun para-para tapi beliau ada super...power yang mampu membantu blogger baru macam aku ni. 
Cicit tul aku, puji melambung cenderajantung tak pernah bagi kat Ben. Aku bagi kain pelikat ar kat baginda beliau ye? Kain batik ke..

Singgah entry jelajah yang pernah dijoin oleh aku --> (#_#)

Ada mesej dari Ben di blognya....
 Berikan nama samaran anda dan nama blog anda ... Ceritakan latar belakang blog anda .. Lagi panjang lagi bagusssss ... 

Huh, nama panjang aku durratul ain a/p hamzah, agama islam ok! nama samaran aku ada banyak ain, epy dan paling glamer di uni adalah d.a. Blog aku ni overally personal la. Tapi, sedikit sebanyak aku dah menyelitkan tutorial dan tips. begitu juga dengan artikel, tidak begitu personal seperti saat pertama aku dulu. aku cuba selitkan dengan sedikit dua dikit info.

Ben bertanya lagi
Dari mana anda tau mengenai Segmen ini

Aku merupakan peminat setia mania ben.... ben10!!! hah, aku peminat setia belog beliau dan article beliau yang tak pernah putus. Harapan aku untuk jadi seperti beliau. Bukan femes seperti beliau *diluar kemampuan aku tapi aku nak menjadi seperti Ben yang penuh idea. Menjawab soalan beliau aku tahu segmen ni dari beliau dan blog beliau sendiri..&_&

So, aku berharap dan berharap dan berharap dan berharap dan berharap dan berharap agar dapat diserap kembali menyertai bloglist ben ashaari tak kira merak , helang, murai mahupun unta. *unta tak wujud di blog beliau ok!

aku pun harap sangat ben dapat komen sal beog aku ni. 

p/s : hope ben tak kisah ngan penggunakan 'aku' bukan hantu paku ye. sebab terasa nak bertulis untuk umum. tak baik cakap aku engko ngan orang lebih tua, mak kata tak sopan. Liva Panda emoticon

4 comments :

amar haziq said...

jom jelajah blog saya
saya baru 3 minggu berblogging..hehe;)


jenguk2lah blog saya k..
http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

ainhamzah said...

*_*
amar haziq tak mcm new blogger pom..
ahaks..

ainhamzah said...

--__--

nuyuEna said...

hii~cun r blog die..ekeke~sy bdak bru...meh ler singgah..

http://ennana-chenta.blogspot.com/