May 2, 2010

calon isteri yang paling GEBU

GEBU GEBI!!! Serius tak tipu, para suami yang sangka 'orang rumah' dia tu dah tahap gebu maksimum, sila tutup hidung anda selama 2 minit sebelum tengok tahap gebu geban gadis-gadis di bawah. Neway, gadis ke??  Tu tak berapa nak pasti ye. Tapi kalau korang nak cari isteri yang gebu gebi, boleh la pilih satu dari 4 gadis di bawah. Tahap gebu gebi yang tak payah nak guna bantal. kihkihkih.  Malas ar cakap banyak..Korang nilai ar sendiri ye!

[Jangan lupa untuk LIKE entry ain ye! button LIKE dah tersergam indah di bawah entry ni]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Kalau Ben Ashaari = body builder, boleh la nak pikir 3 kali ni.. hehe
Kalo darkbatman rasa dia ironman, ni ironladies bermaharajalela...

kalau diaorang join GB neyh, ranking atas kothttp://emo.huhiho.com







No comments :