May 14, 2010

How Many Wiggies?

Ni first time ain join project Alpha.. kali ni kena kira WIGGY dalam picture di bawah. Kenapa ain terminat nak join ni plak eyh? sebab ain suke tengok picha dia! SO ain dah kira and ain komfirm je jawapan
ya adlah 220. Dah terlambat kah penyertaan ku ini? ^^ I just love this !




Jom kira skali! Uji mata korang sket..

kira dan tweet kat @ProjectAlphaMY , @P1W1MAX, dan masukkan #wiggycount

Episod 22 :



Episod 23:




Episod 24 :



Episod 25 :




Jangan lupa saksikan episod seterusnya Project Alpha Season 2

#Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS

2 comments :

enciksani said...

saLam ain.. makasih Lawat bLog kami,, ehhehe shoutmix tu ape..ehehe

enciksani said...

saLam ain.. makasih Lawat bLog kami,, ehhehe shoutmix tu ape..ehehe