May 11, 2010

Masih ada ke bloggers yang baik

Dalam mengejar erti berblogging masih ada ke bloggers yang baik hati? 
Mestiloa ada kan!! Kalau tak tak tahan lama ain dalam dunia belog ni sebab so far dah ramai bangat ornag yang tolong ain dalam dunia belog ni!! Korang sangat baik!

Ain dapat award baru!!! Daripada sapa eh? haha sapa lagi daripada blogger baik hati la, nama nya tukang kata.. namanya ke tuh?


Macam biasa kita kena jawab soalan dikit-dikit.. Yuk!!

- APA YANG BERMAIN DI FIKIRAN KORANG
Bersedia ke aku nak g UiTM Kuantan and jumpa junior2x? haha I just can't wait for that.

-3 ORANG YANG AWAK SYG
Family, kawan dan BFF... Bukan 3 orang ni tapi 3 induk, haha

-PANGGILAN UTK SI DIA
Nyet.. haha saje manje2x Ni utk cousin aku! Dia ske panggil aku dengan panggilan yang melampau!

-HADIAH YANG DIIMPIKAN DARI ORG ISTIMEWA
 I want this..

   And   


Orang istimewa tu tentulah mak I.. hehe

-BLOG MANA YG KORANG SUKA VISIT
Banyak ni, kalau korang rasa Ain sll g belog korang ye la tu. Blog yang tenang and can make frenz with the owner. 
Ain dah start melalok ni.. OK2x!! Blog yg ain suke Renex and Intan and bloglist yang ada kat tepi ni<---- ok?!

Setakat ni 3 orang telah memunculkan diri mereka dalam post ni, Kalau ada lagi pencalonan bagitahu ye! ala, tawarkan diri sendiri pe slhnya, nice la tuh.. hehe



15 comments :

TUKANG KATA said...

tq sudi ambil award..

teruskan berblogging sahabat bloggerku..

u'll keep writing n i'll keep reAding..

:)

TK umurnya 19 tahun..adakah anda sebaya dgn saya? hehe

✿nkara✿ said...

memang nice... =)

jane said...

=)


leh ar lps ni jalan2 blog kite plak

tenang gak

ngahhahahha

>___________*

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

heeeii ramai yg baek2,,,

cam aku ni,,kan baek,,

hakhak

ainhamzah said...

@TUKANG KATA

very da sebaya TK..
DA 19 tahun 5 hari

ainhamzah said...

@✿nkara✿

nice yea..
nnt ain pass kat awk ye

ainhamzah said...

@jane

nnt ain jalan2 eyh

ainhamzah said...

@LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN

wa,,, angkat bakul sendirik..
ok2x.... trime je

iqbalsyarie said...

hadiah yg diimpikan tu nampak menarik ja..haha

ainhamzah said...

mmg menarik pom.. hik4x

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

tq my fren,,,,,,,
heee,,,,,,

✿nkara✿ said...

thanks dik...=)

do visit me k..

Intan suhaila said...

hahaha..inta mne erk..terpasan jap..alololololo...

Intan suhaila said...

pembetulan..intan mne erk..

ainhamzah said...

@Intan suhaila

hehe..
intannurulfateha.. hehe
lek2x..
bese ar tuh..