May 21, 2010

jom ratah Bergedil Enak

Gelak ! Gelak ! Gelak ! Itu je aku nak cakap sekarang. Kelakar bagi aku dan tak kelakar bagi korang. Aku tahu tu, sebab aku ni jenis mudah gelak. Hari hari duk ngadap lappy mesti mak aku cakap "tak dok kije ke duk gelak sorang?," (loghat ganu ok). Aku dah pernah cakap dalam entry lepas mata aku memang rabun walau dengan bantuan contact lenses kaler pepel ni.

Hari ni dengan semangat dan penuh kepoyoan aku jelajah (cam ben la plak) blog sorang demi sorang untuk cari maklumat pasal kuih ni. Kuih apa? B.E, Bergedil Enak? memang sungguh enak. itulah Buffered Earning. Apa kaitan BE ngan gambar student aku di atas. Saje nak cakap, student aku yang ayu ni sungguh nakal !! Dan dia bukan bergedil enak, nak kenal apa itu bergedil enak sila jenguk dibawah ini


Ratah la.. BE BE BE.. 

Aku dah dapat BE first aku, rasa nak lompat katak je lam blog ni. Dulu pun aku selalu jenguk blog cousin aku, blogger tegar ni --> eliss untuk tahu pasal nuff. (*_*) Memang aku rabun, dpt BE pun still tak perasan. Dan pesanan buat korang yang ada suh aku folo blog korang. Hayya, nak visit cam ne tak bley, korang tak kasik taruk link kat sinun. Jangan pok pale aku ye!




p/s : sudi2x kan klik benda alah bewarna kuning tu ye utk newbie neyh :D hikhik

2 comments :

kitatauke said...

wowww...makan berDEGIL daging....bestnye....

ainhamzah said...

@kitatauke

ingat typing error..
hehe..
berDEGIL cam kitatauke la..
^_^