May 22, 2010

minah karok. minah kerek. minah oo minah

.minah rempit.
.minah sempit.

.minah awan.
chantik kan diaorang ni. yang penting lakonan scha mantap dalam awan dania. korang tengok tak awan dania ? ceritanya ok! =D

.minah hodoh.
bagi aku dia ni lawa, memang lawa pun sebab tu dapat offer blakon ugly betty.

Apa yang aku nak cakap ni sebenarnya? ekceli, aku nak tanye dan nak mempersoalkan something, minah karok? apa maknanya itu dan adakah teruk bagi seseorang yang menjadikan karok sebagai hobi. aku tak tahu dan yang kau tahu aku memang suke karok. ni sume kes member baik aku, ong yiiyoke gedik gedik ajak aku g karok waktu kami form 5 dlu dan aku memang dah addicted gile2x. wat to do?


Ni tyme kami g karok jamban, singgit satu lagu, pergh! mmg jamban berteknologi tinggi la. kaku ke tengok minah tudung! weyh xske panggil aku minah. aku masih gadis feminim. kaku ke tengok awek pakai tudung masuk kbox? urm.. hakikat aku dah tak nak pergi kbox... sebab takut kene kutuk pulak! 

yoke minah kerek! sejak kapel xn ak p kbox. takut laki dia marah. kapel ngan orang seagama ngan aku. jeles aku kaw!

9 comments :

•:*:• 8 - July •:*:• said...

hahahah.......gud..
actually, bertudung pi kbox xdak masalh kot..huhhuhu..buka kelab kan?

iqbalsyarie said...

hahahah...awan dania fake sgt

ainhamzah said...

@•:*:• 8 - July •:*:•

hehe
kalo g2 jom g kbox
^_^

ainhamzah said...

@iqbalsyarie

fake mcm mane tuh?

•:*:• 8 - July •:*:• said...

awan dania best pe..tp xsempat nk tgk..huhuhu

Nazry Iskandar said...

ape salahnye pakai tudung g karok? huhu.

zool said...

Ok je nak karaok pun...
jgn minum benda haram sudahlah...

sani Ikmal said...

dasat2 gi karok... Lagu ape nyanyi sket...eheheh... hey..takdenye saLah gi karoke pakai tudung..ape Lah....ehehhee sabar ek...

Aidi-Safuan said...

hahahahaha... aperkah motif sebenar entry nih? blur sket disitu. :P