January 29, 2012

What's Up, Fox? (Korean Drama)

I just finished watching What's Up, Fox? aka Foxy Lady. I like the story line and the actors and actresses thou at first I was so annoyed with Go Byeong Hee character since she works at 'adult' magazine. Aiyoyo..

Ko Hyun Jung with Chun Jung Myung
What's Up, Fox?
Ok fine.. I know it was very berkarat drama since it was published on 2006. I don't even know about this drama till my cousin; Mimi bought this CD last month. She said she in love with Chun Jung Myung. Anyway, this drama is about a 24 year-old boy who is in love with much older woman who is also his sister's friend. The 9 years different bring lots of difficulties from each family. *Nak tau lagi sila tonton.




*macam mana lah tak suka kalau muka baby face comel cute macam ni*

He was so childish in this drama but seriously I like his appearance in Cinderella's sister. Anyway, there's one character in this drama that I like second the most.. hehe 

Jo Yeon Woo

   

p/s : 16 episodes... currently waiting for Flower Boy from Kak Asiah ~.~

Ustaz Azhar Idrus... believe it or not !

Assalamualaikum...

believe it or not..
Semalam since me and my colleagues were so tired doing our interviews, kitaorang pun loitering la around KLCC. Tetiba mata Kak Ha terpandang susuk tubuh seseorang yang selama ni selalu tengok kat Youtiuk je. 'Ustaz Azhar !!!' Guess apa Ain buat lepas Kak Ha jerit? I berkejar 1 level tu then sampai escalator buat steady je nampak ustaz :)

Then???

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.






p/s : jangan jelees ;)

January 23, 2012

Students dan makanan.

Assalamualaikum...

Pengembaraan bermula.

Food Carnival by TESL students 'Nov 11. Gempak habis sampai 1 hari suntuk ain duk kat dapur rumah sebab kena gorang so-called-food.. hehehe. Food Carnival ni sebenarnya nak raise fund untuk Cultural Night yang akan datang. Sekarang ni pun ain dalam process melentukkan jari jemari untuk tarian Ngajat. =.="

Meet my friends ; bavani akka, kak ili and hidayah

Cantik kan inai kat jari dan lengan diorang tu.. Jeles meles betul larh !! Ain pun ada buat inai kat tapak tangan tapi kalau upload picha mmg xde orang nak puji =.=" sib bek dah ilang.

Program Manager; War gee and Secretary ; Kak Ili
Bukan senang nak ambil gambar program manager ni. Asyik sibuk je, kalah president MSU Prof. Dato' Wira Dr Mohd Shukri bin Abdul Yazid.. ehem2x, saya sangat bangga dapat mengingati nama beliau !!! Food Carnival ni bukan selalu kitaorang buat tau. Walaupun ain hanya sempat menapak kat MSU lewat ptg tu tapi sempatlah kuar perangai budak2 yang sebati dalam diri.

^_^ kawan tarian ngajat saya.








with love
.
.
.
from left Tusha, Bavani, Anak Amnah, Dianna, Farihah, Harmit, Dayah and Mun
This is my heart in MSU. I love each of them.. kenal ke yang duk paling depan tu? hehe Datin Paduka Dianna Suzieanna Mohd Shah larh ! Yang belakang Kak Nana tu my new roomate Kak Farihah Haris Fadzilah (kuat plak ingatan skrg).. very sporting yet supportive.. hehe