January 23, 2012

Students dan makanan.

Assalamualaikum...

Pengembaraan bermula.

Food Carnival by TESL students 'Nov 11. Gempak habis sampai 1 hari suntuk ain duk kat dapur rumah sebab kena gorang so-called-food.. hehehe. Food Carnival ni sebenarnya nak raise fund untuk Cultural Night yang akan datang. Sekarang ni pun ain dalam process melentukkan jari jemari untuk tarian Ngajat. =.="

Meet my friends ; bavani akka, kak ili and hidayah

Cantik kan inai kat jari dan lengan diorang tu.. Jeles meles betul larh !! Ain pun ada buat inai kat tapak tangan tapi kalau upload picha mmg xde orang nak puji =.=" sib bek dah ilang.

Program Manager; War gee and Secretary ; Kak Ili
Bukan senang nak ambil gambar program manager ni. Asyik sibuk je, kalah president MSU Prof. Dato' Wira Dr Mohd Shukri bin Abdul Yazid.. ehem2x, saya sangat bangga dapat mengingati nama beliau !!! Food Carnival ni bukan selalu kitaorang buat tau. Walaupun ain hanya sempat menapak kat MSU lewat ptg tu tapi sempatlah kuar perangai budak2 yang sebati dalam diri.

^_^ kawan tarian ngajat saya.








with love
.
.
.
from left Tusha, Bavani, Anak Amnah, Dianna, Farihah, Harmit, Dayah and Mun
This is my heart in MSU. I love each of them.. kenal ke yang duk paling depan tu? hehe Datin Paduka Dianna Suzieanna Mohd Shah larh ! Yang belakang Kak Nana tu my new roomate Kak Farihah Haris Fadzilah (kuat plak ingatan skrg).. very sporting yet supportive.. hehe

3 comments :

saya_arief said...

kirim salam dekat akak tuuuu tuu eh.
hahaha.
:P

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

food carnival memang ohsem..=D

ReD said...

famous jap kitaorg masuk blog ain. haha! =)