May 24, 2010

sayang kau. aku rindu

jiwe2 sket pagi ni boleh tak.
maaf sgt untuk sumer penyokong setia aku. 
pergh ad ke?




Aku skarang ni tgh terlibat dalam Minggu Destini Siswa di UiTM Kuantan sebagai OC iaitu Orientation Comittee for my LAW and TESL junior. So, I won't be around about 3-4 days and I'm not going to update my belog as Im going to be at Jengka this week. (^_^) 


Seniors, ada pape korang nak aku bagi tahu junior sila mesej aku ye ! Tak sabar aku nak update sal minggu orientasi ni. Nak ragging ke tak eh?


Eh korang percaya tak, baru hari pertama diaorang datang sini dah ada yang pandai mengayat senior. Pergh!!! sikit agi nak tergudet. tp imam.. ops iman ku masih kuat. 



Walau badan pun penuh pack, hehe. Walau wajah mu sehensem abg brad pitt aku neyh. No way junior! Baik ko gi blaja. peace! dan untuk senior law yang masih ada di sini tu, jaga junior ni leklok. Diorang ni 'besar-besar'.

8 comments :

iqbalsyarie said...

wahhh...bahaya sekali disitu~hehehehe

•:*:• 8 - July •:*:• said...

'besar-besar'?? maksud ape tuh??
besar kepala?? besar badan?? huhuhuu

ayaa alyy said...

orlando bloom hensem lg. ehhe
ops ! terkeluar topik :P

ainhamzah said...

@iqbalsyarie

mmg bahaya,
mcm BLACK mentor yg lebih minat wanita berusia..
wahaha

ainhamzah said...

@•:*:• 8 - July •:*:•

segalanya besar
(&_&)

ainhamzah said...

@ayaa alyy

opss..
(*_*)

TUKANG KATA said...

Selamat bertugas..patutnye TK pun kene bertugas gak utk orientasi junior kat uia sane,tp tu la,TK ni pemalas siket..haha

TQ ajar camane tukar layout,tp TK still takut ilang cbox n widget lain..so x buat lah..hehe

Rafhanah Mohtar said...

hehehe..ain yg disygi..kem slm junior2..yg hensem je.yg tak hensem xpe