May 10, 2010

bakal student UiTM kini penasaran

Betul ke aku dengar cerita hot bakal student UiTM tgh penasaran ke panasaran? ala salah sikit je kot, ye tak? Ain tak akan bercakap jika tidak berdasarkan fakta OK! not auta.

Sungguh mati aku jadi penasaran 
Sampai mati akan ku perjuangkan


Ni cebisan lagu dari Kris Dayanti -Penasaran!


Ain tahu tak lama lagi student UiTM bakal menjejakkan kaki ke kampus masing-masingkan. Ain just nak ucapkan all the best! Terutama untuk newbie UiTM Kuantan. Jumpa kita di hari pendaftaran ye! Ingat, angkut skali nenek ngan atuk untuk bawak barang korang ke hostel *tingat dulu kawan2x bru masuk hostel, kalah pindah rumah.

Bukti pelajar baru UiTM penasaran? haha penasaran tentang pemakaian untuk hari pertama atau untuk minggu orientasi. Kuatkan semangat dan minda sebab kakak2x dan abang2x senior kali ni garang ye!


Sibuk duk nanya baju batik ye? hehe.. ok2x korang yang nak tahu sangat tuh sebenarnya ain dah pernah post pasal ni. click sini je OK! Sabar ye sumer! hehe.. mmg penasaran!



1 comment :

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

penasaran tu ape ek??
haha,,,

mmg mane2 uitm wajeb ade baju batik ek??