May 28, 2010

Buffered Earning ke 2 ribu sebelas ratus enam puluh jutaan

Ngeh..ngeh..ngeh..
salam sejahtera dan salam satu malaysia kepada siswa dan siswi di blogger ini.  Pe hal plak aku jadi mcm bengong ni. Mungkin sebab minggu orientasi dah habis dan aku agak kangan untuk jerit  PANTAS SISWI PANTAS! PANTAS SISWA! Pergh.. garang kot. 






Garang garang jugak, blog aku ni dah macam sarang tikus tak leh beranak dah aku tengok. Tak ada masa kot aku duk kat sana. Tidur kul 2.30 pagi bangun sebelum kul 4.30 pagi. Eye bag aku dah nak sampai ke lutut dah ni. What should I do bebeh? 


Tp aku still tak kecewa mana dengan jumlah visitor aku sebabnya tak adalah melampau beno teruknya. Masih mampu merangkak untuk menuju ke atas. Gile pulak ayat aku pagi pagi buta ni. (dah kul 9 kot)


Sebelum aku bukak belog aku yang dah berdebu ni aku bukak nuffnang dlu.. Dapat lagi buffered earnings yang ke-2 . Walau aku tahu ramai korang yang dapat, aku tak kesah bebeh, aku just nak cakap part aku je.
Dan aku tak sabar dah ni nak update belog.


Pesanan buat junior aku di UiTM Kuantan kampus padang lalang dan sekilau. Jom blogging!



Rindu kami tak sayang sayang semua?

4 comments :

Viva La zuLL said...

Pembantu pelajar rupenye..... hehehehehehehhe

http://ohserius.110mb.com/blog.php

** a i l y ** said...

hahaha nice ;-P

ainhamzah said...

@Viva La zuLL

berbakti utk u skali dua,,
hehe

ainhamzah said...

@** a i l y **

nice !
but i miss my belog like crazy