May 12, 2010

Top 5 wanita idaman [REMAJA]

Korang dah dapatkan ke remaja keluaran bulan ni? Ain memang selalu beli majalah ni, macam best g2. Banyak info, Selagi I remaja beli je la kan. Nanti dah jadi mak remaja tuka ke wanita la pulak.

Ain nak share ngan korang  5 Wanita dambaan lelaki muda. Actually dia bagi 10 tapi kali ni ain nak tunjuk 5 orang dulu. Siapakah mereka?

1. Tempat pertama jatuh kepada Rihanna (mangsa dera ni tau)
Rambutnya pernah menjadi ikutan para remaja. Tapi memang lawa and dia pernah di nobatkan sebagai antara 100 org wanita yang cantik di dunia. Dia ni mesti no ** kan?


2.Tempat kedua jatuh kepada Megan Fox
Ramai kawan-kawan ain yang cakap dia ni SHE MALE. Is it? hehe.. Tapi lawa kan..

3. Seterusnya adalah Clancy Abigail
 
Wah abigail.. mcm nama aku kat gengblogger plak. Punya lah ssh nak cari gambar dia yang sopan! Nama pun model *** kan..

4. Keempat adalah Vanessa Hudgens
I like her BF!!!!! haha...

5. Tempat kelima adalah Olgy Kurylenko
bapak ar ssh cari gambar sopan minah ni!!! 



**************************

Daripada apa yang korang tgk apa perasaan korang? Fuh, ain rasa baik lagi gadis melayu kan.. ^^ 
Tingat plak lagu Gadis Melayu

************

Siapa bilang gadis melayu tak menawan
Tak menarik hati, tiada memikat
Kalaulah memang tak mungkin aku tertarik
Kalaulah sungguh tak mungkin aku kan jatuh

Aduhai... lemah lembut gayanya
Serta manis senyumnya
Hitam pekat rambutnya
Ayuh ambil si dia

Di antara gadis gadis seluruh dunia
Tiada yang sehalus mulus oh setulus dia
Di antara gadis gadis seluruh dunia
Tiada yang sehalus mulus oh setulus dia
Budi bahasanya, pandangan matanya
Sentuhan jiwanya membuatku terlena

7 comments :

FiesyaaChacha said...

da lame ta meli remaja.. uhukk =.=

ainhamzah said...

hehe...
ain pun skunk jrg..
^^ tp beli jgk la

codes 13 said...

list untuk gadis melayu takde ke?

ainhamzah said...

akan di proses..
^^
dalam aty sudah la

kisahremaja said...

Megan fox.... shemale... LOL ....

hazman aka species1980 said...

yang last skali tue macam model rusia jee

ainhamzah said...

kisahremaja

hehe.. sabar ye..

hazman
gadis bond..
^^