May 14, 2010

sararisa-craft giveaway

Ain ada buat kontest tp tak salah kan kalau ain join kontest orang lain jugak?
Hehee.... harap2x ain jadi orang yg bertuah sebab this month pun bufday ain. tadi ain jenguk2x malaysia giveaway then nampak lak contest sararisa ni. Bufday dia pun bulan ni. ^^




antara syarat2 contest ini  ialah:

~ add blog sararisa-craft ke dlm blog list anda dan jadilah follower
~ copy gambar diatas,buat entri khas dan letak link blog sararisa-craft
~ tinggalkan link anda dan jejak anda di ruangan komen entry ini sahaja.
~ tarikh tutup contest ini ialah 18 MAY 2010 pada pukul 8mlm



korang yg nak join sila CLICK SINI and give her some love!