May 7, 2010

PASSWORD lambang peribadi


Password korang, hanya korang je yang tahu, ye tak? Tapi tahu tak korang password korang tu mencerminkan peribadi korang! Jom survey!


1.      1.      Nama panggilan


Menggunakan nama panggilan sebagai kata kunci?? 
  • Kamu cenderung untuk menjadi FOFULAR! 
  • Bangga dengan diri sendiri dan sering tampil menyerlah berbanding orang lain.
  • Mempunyai sikap mementingkan diri sendiri tapi tidak keterlaluan.
  • Kamu menyayangi diri kamu lebih drpd orang lain namun kamu masih mengambil berat tntg rkn2 kamu.
  • Kamu begitu menyukai hal-hal berkaitan kecantikan.
  • Begitu berhati-hati menjaga imej.

Berani menggunakan nama manja sebagai kata kunci --> berani menonjolkan diri!! 

1.      2.    Nama org tersayang


Menggunakan nama orang terSYG + BF,BFF atau teman rapat+
  • Seorang yang penyayang
  • Begitu menghargai nilai seseornag istimewa dalam hidup kamu.
  • (Kekasih) setia orangnya
  • (sahabat) teman yang baik dan sentiasa bersedia hadapi ssh sng bersama.
  • Romantik orangnya.
  • Sentiasa mahu melakukan kejutan kepada org tersyg.
  • Hubungan dengan insan begini sentiasa dimanja dan ceria.


3.    3.    123456/ABCDEF


  • Malas memikirkan kata kunci yang kreatif.
  • Bagi kamu kata kunci adalah yang paling mudah untuk diingati.
  • Sederhana orangnya.
  • Seing pelupa dan kelam kabut dalam melakukan tugasan harian.
  • (PERSAHABATAN), kamu jenis tidak berkira dan sering memberi pertolongan.
  • (CINTA) Sering kecundang kerana sering memandang ringan soal cinta.



4. No pendaftaran kenderaan



  • Pelupa orangnya & perlukan bantuan didepannya utk kata kunci itu!

  • Tidak suka berfikir secara mendalam mengenai sesuatu perkara.

  • Sering mengambil mudah sesuatu masalah.

  • Apabila dilanda sesuatu masalah yg besar, kelam kabut dan kesal kerana tidak berhati-hati.

  • Seorang yg aktiv kerana rela mengingati ssuatu yg bermotor sbgai PASSWORD!



5. nama jenama



  • Bagi kamu, jenama melambangkan kehidupan moden dikota dan kamu akan dipandang tinggi.


  • Kamu boros! ttp tidak kedekut


  • Pemurah untuk berbelanjan dengan rakan-rakan


  • Harus berhati-hati dari segi sosial kerana gemar menghabiskan aktiviti dengan perkara yang tidak sihat.







6. nama makanan kegemaran






  • Sukakan makanan yang lazat dan sedap.

  • Tak semestinya kamu ni berbadan besar. Mungkin seseorg yg kecil molek dan mempunyai selera BESAR.

  • Kamu bijak berjenaka.

  • Sukakan suasana yang meriah dan dan sukakan suasana yg happening.

7. JUDUL LAGU


  • Seorang yg sentimental.
  • Berjiwa halus.
  • Seorang yg sensitif dan begitu menghargai seni dan muzik.
  • Tidak sukakan sesuatu yg hingar bingar.
  • Tidak sukakan orang yg kasar .
  • Mudah terasa.
  • (PERSAHABATAN) boleh dipercayai dan boleh diharap utk menyimpan rahsia.
  • (CINTA) sanggup lakukan apa saja utk menyemarakkan cinta.
  • Bila bertenggar lagu yang sentimental boleh bertukar head bagging! haha
8. NAMa artis pujaan


·         Fanatik hiburan.
·         Umpama majalah hiburan bergerak.
·         Jika tidak akwal sikap suka bergosip, kamu x akan disukai teman-teman.
·         (teman) kamu seorang yg happening.
·         Tidak sukar memahami kamu krn kamu gemar bergaul.
·         'mesra alam'





p/s : betul ke ni? respond sket.. nak tau gak~



10 comments :

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

akak punye no2 penting dalam hidup akak n abg akak..tu dalam kategori mane eh?

waveX said...

ade jgk kajian tentang nie..pasword aku mudah je...zzzzzzz je..hahaha

Lepat Pisang said...

Nice intri pasai password..lepat dalam kategori ke3..he..he..e

shafiq said...

saya punya password no 8.. dah 7 tahun guna password same..huhu..


My latest entry : Tergantung Di Roller Coaster Selama 20 Minit !

ainhamzah said...

@❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤

xfhm statemnt la..
ain blur Z_Z

ainhamzah said...

@waveX

uhuk..
ingat nak share password ngan ain.. hehe

ainhamzah said...

@Lepat Pisang

wah LP..
ain try kang... hehe

ainhamzah said...

@shafiq
xnak share ke?
siti nurhaliza eyh?
ain sll tuka password sbb kazen pandai sgt detek password ain

nenao said...

saya nyer password x tersenarai pun dari kategori maner. haha

ainhamzah said...

@nenao

apa password tuh?
haha