May 21, 2010

Tak pernah tengok sepanjang ni.



Sentap ke mencuci mata dengan gambar di atas. Persamaan dua bijik gambar ni adalah tahap kepanjangannya. nicole pussycatdoll, aku betul betul tabik spring cap ayam ar dengan cara dia jaga rambut hitam lebat dia ni. Yang di atas tu kucing kah? atau.. mesti korang cakap fotoshopi kan? so, aku tegaskan kat sini, no komen bebeh. mr gugel yang bagi kat i.

Dan yang lebih panjang adalah.....


uih.. ada lagi sambungannya tau !



Apa ni?? aku tengok ramai sangat sahabat tercinta aku duk like menda alah ni. tercinta ke? aku cuba view menda ni tapi failed aka tak dapat. alasan? tak muat space kot. hehe. dan aku bajet ni mesti group! group panjang dan panjang dan terpanjang pernah aku tengok. dengar cita dah di delete kan. (^_^) semak je...

29 comments :

AROL DSHW said...

ha'ah, kawan-kawan arol pun ramai like benda tue.
panjang lebar menjela-jela. kenapa erk?
eh, kucing itu! ish, comel ke? hehe. :D

nuRuLain_zAiNi said...

mm..virus kot..=P

•:*:• 8 - July •:*:• said...

hehehe...no la..bukan virus..huhu
but sy mmg xcke app like kat fB..mengarut2...smpai pasangan kaple gaduh pon nak buat page spy psgn tuh baik semua...alahai...huhu..no use..

|nur aziela| said...

suke kucing tp knape pnjang sgt, cam geli lak tgk.. Btul ke tipu tu.. (:

ainhamzah said...

@AROL DSHW

application FB..
berjela..
nak tarik perhatian kot
(*_*)

ainhamzah said...

@nuRuLain_zAiNi

virus?
bukan2x..
tp mmg FB ada vrus

ainhamzah said...

@•:*:• 8 - July •:*:•

gimme 5 la..
mmg application fb makin mengarut..
sbb terlalu bebas..
page sal ain tak de plak..
huhu

ainhamzah said...

@|nur aziela|

ain pun geli
sbb tuh xtulis pape caption trus copy gmbor nicole..
photoshop je tuh

luvly mya said...

memang annoying gila page yang panjang gilaa tu..heh.

cool gila kucing tu.panjangnyee..haha

ainhamzah said...

@luvly mya

anooying gila n cool gila
padan ..
nak seimbangkan n3..
semak je FB dengan app cam ni..

•:*:• 8 - July •:*:• said...

hahaha..ain nk page sendiri..buat sendiri la..xde org nk tolong buat kan..huhuhu

ainhamzah said...

@•:*:• 8 - July •:*:•

haha
jaat
eyh cuba survey kat fb..
byk lagi app mcm ni..
(*_*)

|nur aziela| said...

ok2 phm, klu ain geli, sy lg btambah2 geli.. ^_~
anyway thanx coz dropping by my blog.. (:

syahirul said...

kat FB aku td pon ada gini... vavi tol la virus neh..

ainhamzah said...

@|nur aziela|

hehe
ain ni ad mslsh ket ngan kucing..
maceh2x..
keep in tac ye

ainhamzah said...

@syahirul

vavi dan viva betul kan?
semak gile kowt
(*_*)

✿nenek moden✿ said...

eh..kucing tu betul ke?huhu

Muhammad Safie said...

facebook dah makin merepek dah ni..

sayang said...

kengkawan sy pon suke like2 bende2 cm tu .. panjang noo

Ery Farieha said...

kucing tu. pelik gila.haha

ainhamzah said...

@✿nenek moden✿

kucing tu..
hehe
nak bela ke?

ainhamzah said...

@Muhammad Safie

nak banned ke fb?
hehe

ainhamzah said...

@sayang

biasa la..
makin pelik makin suke

ainhamzah said...

@Ery Farieha

pelik.gila.
kalo bg nak ke?
pgg pun tak sggp..
hehe
kalo ain la

sweeTSour said...

uik byknya kaki kucing 2..pelik btol...huhu

Anne Boleyn said...

salam kenal..awak, camne awak buat button reply kat ur comment form ni. it's functioning tak? Boley tak tolong ajarkan Tak pun tlg bg link tutorial untuk wat boely tak. hope sangat awak ley share. :)

ainhamzah said...

@sweeTSour

pelik bin ajaib..

ainhamzah said...

@Anne Boleyn

nnt ain tlg link kan k..
xingat dah amek kat mana
(^_^)

Aidi-Safuan said...

hahaha..kucing tuh photoshop la. kaki pertama ngan 2 dier sama jer. kaki ketiga ngan keempat pon same gak.


btw, rasanya tuh virus la. cam bukan facebuk application jer