May 20, 2010

muka actors iras alien tak qada' hajat

Bukak kosmo  cam bese dan aku terpandang tajuk yang sungguh gempak muka seperti makhluk asing. Korang agak makhluk asing macam mana rupa diaorang? macam aku? itu kurang asam jawabnya.

Macam abg BEN10 kah? Oh!tidak. Itu sungguh kachak.
Meh berkenalan dengan kembar yang obses ngan plastik surgery.


Bogdanoff

 Igor Bogdanoff dan Grichka Bogdanoff
Diaorang ni adalah pelakon dalam cerita apa ntah sebabnya bagi aku diaorang tak femes pun.

Tak bape nak cun ar gambar di atas <-- hakikat memang dah muka macam tu nak cun kebende lagi

scary plastic surgery

Amacam? ni aku rembat kat famousplastik.com. Tertarik dengan dagu seperti cagu itu. Macma Chef Zam dah aku tengok tapi chef Zam tak buat eyh pembedahan cam gini. Original u!

Gambar di bawah akan buat korang muntak terbahak-bahak. Sila cover mulut anda supaya saliva tidak mengalir dalam belog aku. Takut korang kagum je ngan kecantikan asli mamat dua ekar ni..

scary plastic surgery


Nilai la sendiri sebab aku macam nak... uwek!

6 comments :

From The News said...

pehh..geli tengok! makin bughok ada laa

Raybond said...

hehe.. ntah pape... tak pasal2 jadi alien. =)

ainhamzah said...

@From The News

elok sket dr kucing nak branak

ainhamzah said...

@Raybond

alien nak glamer neyh..
tp..
haha

TUKANG KATA said...

mmg burok..hahaha..cintailah dan syukurilah ciptaan Allah itu seadanya..

TK nak kembali pada fitrah lah..TK rasa selesa dgn tmplate color putih nih..hehe..

lgpun,TK sebenarnye tak tau tukar layout..
:((

ainhamzah said...

@TUKANG KATA

ala cik TK..
senang aje tuh
tiap minit leh tuka tapa efek pape