May 3, 2010

calon isteri yang paling GEBU GEBAN

GEBU GEBI!!! Serius tak tipu, para suami yang sangka 'orang rumah' dia tu dah tahap gebu maksimum, sila tutup hidung anda selama 2 minit sebelum tengok tahap gebu geban gadis-gadis di bawah. Neway, gadis ke??  Tu tak berapa nak pasti ye. Tapi kalau korang nak cari isteri yang gebu gebi, boleh la pilih satu dari 4 gadis di bawah. Tahap gebu gebi yang tak payah nak guna bantal. kihkihkih.  Malas ar cakap banyak..Korang nilai ar sendiri ye!

[Jangan lupa untuk LIKE entry ain ye! button LIKE dah tersergam indah di bawah entry ni]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Kalau Ben Ashaari = body builder, boleh la nak pikir 3 kali ni.. hehe
Kalo darkbatman rasa dia ironman, ni ironladies bermaharajalela...

kalau diaorang join GB neyh, ranking atas kothttp://emo.huhiho.com





No comments :