May 8, 2010

Lelaki bertukar menjadi singa




Lelaki yang bertukar menjadi singa. Ni sering berlaki dalam hidup ain sendiri. Mula la ni nak membuka pekung di dada. Neway, pe makne pekung tu? Lelaki ni mudah je bertukar menjadi singa i mean mudah sangat marah, betul ke para jejaka di sana? Komen sket. Ain tak tahulah tapi pak sedare ain yang duk kat KB nun, mmg terkenal dengan sifat 'SINGA'nyer. Kalau takat bebel bley gak tahan tinge ni menanah. Ni tahap garang, kalah tahap garang Britney membotakkan kepala dogol beliau.

Balak-balak korang ada jugak ke yang macam ni? or family korang? hehe.. ^__^ sabar je la.

Tapi, ni ain ada sikit info..

http://emo.huhiho.com Lelaki 'MENJADI SINGA' apabila.....



  • Si gadis merendah-rendahkan keluarganya.
Sebagai seorang wanita aka perempuan korang kena la jaga adab korang. Walaupun balak kita tuh selalu kutuk mak ayah dia depan kita tapi korang jangan pernah nak menokok tambah dalam isu tersebut. Jangan lupa air di cincang takkan putus. Kang, korang lak yang kena putus! Haru betul...
  • Meninggikan suara apabila bercakap.
Sape yang suka bila orang bercakap mcm nak tengking kita. ^^ Girls pun tak suka kan. Tapi girls tahap merajok je la kot. Haha.. nope me!
  • Selalu mengungkit pasal kewangan.
-__- mungkin dia dalam masalah kewangan yang kritikal. Lagipun perlu ke sentuh soal kewangan? =_=! Ain rasa mcm perlu bila pompuan tu nak adiah beday ke~ haha. But, its a no no no ok!
  • Menduakan dirinya.
Yang ni macam ni je ain nak cakap. Boys kalo tak nak girls menduakan korang, korang jangan nak menduakan girls plak! Bagi ain girls yang player ni sebenarnya kurang KASIH-sayang! olololololo ciannyer die.. *_*
  • Tidak menghormati dirinya sebagai kekacheh kamoo.
Lelaki perlukan perhatian. Betul ke? ^_^ Cumanya macam selalu berlaku dalam hidup ain, ada yang lebih2xkan kawan dari balaks! neway, salah ke gitu? ^^ hanya boys yang terlibat tahu

3 comments :

MR 47 said...

keh3....klo bg aku la kan yg bergelar seorang jejaka...(ececehh...poyo giler..hahhaa), aku jd singa ble org mninggikan suara bile berckp...mcm xleh ckp leklok je...tmpar kang tau la..

ainhamzah said...

hahahaha... ^^
agaka r

AfiQ said...

ehem.. cam terase jep.. hahaha