May 13, 2010

Tak Pernah Tak Sentap Membaca Entry Pak Nil

Mungkin dah ramai yang selalu menziarah belog pak NIL kita kan? Actually ain baru je tahu kewujudan belog Pak Nil ni sejak pemergian arwah Din Beramboi, lagipun ain baru je active berblogging. Bukan ketinggalan zaman OK! Tak berapa nak kejar zaman je.

Entry terbaru beliau membuatkan ain sentap lagi. Dia sudah kuat untuk bertugas kembali walau tanpa arwah Din Beramboi. Tapi ada pulak dia tersasuk sebut nama arwah untuk rancangannya itu.

Pape hal korang bleh visit belog Pak NIL keyh?!


Pak Nil ni mesra ngan kanak-kanak kan??

Ain pun suka budak-budak kalau tak ain tak terima offer jadik chekgu tadika ni. ^^ Tak sabar jugak nak berenti, nak jenjalan plak sebelum CUTI mengundurkan diri. :(

Chumeykan?


.......

4 comments :

princeduyong said...

pak nil memang best...

ainhamzah said...

yezza..

-_-

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

kenapa perlu di panggilnya pak ibuk??

apakah sudah tua??

✿nkara✿ said...

klik laju-laju link pak nil...=P