May 7, 2010

Playboy yang tak hensem... teruk?

Para-para playboy di luar sana jangan sentap dengan title entry ni. Mula-mula nak bagi tips nak pastikan korang hensem ke x..

1. Basuh muka bersih2x.

2. Amik cermin muka.

3. Pk ar, agak2x anak rimau lalu ke tak nak makan bila tgk muke korang! Kalo selera ok! Kalo tak, sile baca entry ain ni dengan penuh hemahnye OK!

Hari ni ain teringat la pada seorang BAPAK playboy yang pernah jadi member dulu. Pernah OK! Memang ramai geng2x ain yang agak playboy, ahaks! http://emo.huhiho.com Tapi yang ain bengang sangat ngan playboy ni tau kenapa? Dah la tak hensem!! Bukan nak perli orang yang tak hensem, sebab ain pun tak chantek,, manis je.. ahaks! no offense! Tapikan Mr. A ni, dia dah ada awek tau.. Punya lah lawa, lagi tinggi level dari Ct Nurhaliza. Maaf lah klu tak boleh bagi kat sini kang tak pepasal perang dunia plak!

Selalu ain dengar girl chantek2 ckp, "Bek amek pakwe kurang ensem, mst dia setia" . So in this case, kesian kat girl tu. http://emo.huhiho.com Punyalah sayang kat BALAKong dia tuh, curang plak! Hooo... 

Kalau la mamat tuh bacer entry ni, sedar lah sikit. Kalau dah tak sayang awek tuh, let her go! ^^ 

--__-- utk rakan2x blogger dan UiTM yang tgh "in a serious relationship" gud luck bebeyh!


p/s : Kalau mamat tu wat hal lagi, kiter kasik heboh kat kekacih cumey dia.. haha

6 comments :

BudakHitam said...

muke tak ensem pun jadi modal nak jadi palyboy...hik hik hik

::ienafazlyna:: said...

hah..tepat sekali..ayat pe erh yang dieorang gune..dah tu dapat awek semua yang cun2..tak paham betul..lagi la tak paham kalo muka tak hensem + poket kosong tapi playboy..rse patut digelar gigolo kot..ahaks..

kengkwan je???u x in serious rel. ship ke??hehehehe

Jom jenjalan kat bilik i pula
http://nurfazlynamarlyssa.blogspot.com

ainhamzah said...

@BudakHitam

diaorang gune bomoh tak..
aih..
BH no no no eh..

ainhamzah said...

@::ienafazlyna::

diaorang guna jampi kot...
ain???
haha.. xnak ar..
single mingle dlu...
^^

AiZ said...

hmm.. kalau playboy macam tu memang susahlah... nape si comel tak tahu ke? ^__^




let see ape u nak komen entry i plak ^___^
Apa nak buat jika u all berada di dalam rumah terbakar?

ainhamzah said...

@AiZ

^^ playboy tak hensem yg pandai berkate kate