May 15, 2010

Seketul Emas Panas

Ain baru je balik dari beli2x barang untuk hadiah my students. Ades, penat tau! Macam nak tercabut urat mata tengok choclates cokelat yang kemain sedap hingga menjilat ibu jari kaki. Lepas dah siap tu, ain dan mommy pun terkedek2x ke kaunter pertanyaan pembayaran. Sesudah itu.......

Total :  RM12.70

Terbeliak mata mommy I, beli barang kemain banyaknya, dengan itu ini campur keperluan asas sket, tak logik langsung harga ciput gitu. Ain dah tekedek-kedek untuk pergi dari situ tup tup mommy tak puas hati dan dia suruh budak tu kira balik. 

'Syampu aku pun dah 20 hengget! Mesti kaw-kaw minah ni kena marah ngan apek sebelah dia' detik hati aku. Dan betul la pekerja pompuan tu silap kira. Banyak U! Lepas ain pergi tu tak tahulah apa nasib dia...


Nampak tak ni?! Psst.... tak yah pokus la BUDAK LELAKI SEBELAH PINTU. Beliau dah cukup femes. Pokus kat dalam kotak tu. Hehe... Akhirnya Ain berjaya mendapat seketul EMAS yang cukup hot dari TOP BLOGGER. Top ke? Cukop top ok! 

Ain bukan pandai sangat blogging ni so maaflah. I not a perfect person as many thing I wish I didn;t do. Cheechee, nyanyi plak I. Lagu apa tu ye? Thanks sangat kat BEN

Segala kesilapan mintak ampun ye! Kat bawah ni ada manisan utk korang! [durratul [-] ain]


6 comments :

nirelwof said...

wah...tahniah2...
makin famous la ain lps nih...
hehehe...

soclose2213 said...

salam ain, tahniah..i follow u..

ainhamzah said...

erk..
famous? tak ada la..
cukop kalo blog ain dikenali..cecece
nirelwof xde pape tips ke nak share ngan ain..


^^

ainhamzah said...

@soclose2213

thanks.. nanti ain leypak 4 hari 4 malam kat blog awk yea..

TUKANG KATA said...

wah..sudah femes..

hehehe..tahniah ya!

nnti cek la nama dlm bahasa jepun tu ea..

ainhamzah said...

xde femesnya TK..
of coz ain akan check..
trimas!