May 19, 2010

muslim menari tarian tiang. islam atau tuttuttut

Semalam aku dah post entry pasal Rima Fakih dan aku dah rasa berita ni tak akan stop di sini sahaja. Sebab beliau tu islam. pergh.. mengamalkan islam dan kristian, apa cer beb? Ratu cantik USA --> wanita islam pertama yang memenangi tapi kalau dah ngaku dua dua ajaran di amalkan, apa orang islam nak bangga ke?

Image: Miss USA, Rima Fakih at Mojo In The Morning's "Stripper 101" in 2007.

Nampak ni picture yang aku rembat dari MOJO :( sungguh keliru dengan agama sendiri... bukan aku yang keliru, minah di atas yang keliru. 

nak yang lebih dekat? ZOoooMM in!!



ni gambar dia masa petandingan tu


Korang nilai sendiri la, aku malas nak kutuk... :) <-- dlm aty nak je

sila click sini -------------> (*_*)

6 comments :

Sharinginfoz said...

hmmmm macam2 kan... apa le nak jadi...

Budak US Tak Tahu Maths??

Raybond said...

memalukan umat islam....

ainhamzah said...

@Sharinginfoz

tak perlu hebah dia islam kalo mcm tu ..

____-)

ainhamzah said...

@Raybond

memalukan kiter2x neyh..
:(

Kasih Ain said...

biasela..dunia skrg kn..
kte xleh nk jangka ape yg jadi..

ainhamzah said...

@Kasih Ain

betul tu
gimme 5 skalik
+_+