May 31, 2010

Dressing Dato' Shahaniza Shamsuddin Tidak setanding Janda Anak Dua Tu!

Apa jadi ni? kenapa aku tak sambut salam Dato' Shahaniza Shamsuddin. aku poyo atau aku bengom sket waktu tu. walau i'm not so familiar with her but at least I know her and bangga jugak la kot bila dia cakap anak dia pun nama ain. korang kenal tak sapa beliau ni? YB tau. sila click sini kalau nak tahu.




arituh kan ain ada join orientation untuk junior ain di uitm kuantan. beliau datang untuk memberi sedikit taklimat . bersama tokoh. i like her dressing that nyte. walau tak sempat bergambar dengan beliau tapi at least aku dapat layan beliau untuk hidangan makanan yang super duper lazat tu. pergh! aku pun makan jugak seyh dengan oc yang jaga makanan tyme tuh. 


Ak sambut la salaman beliau tu walau agak slow. alasan? aku tak cukup tido! low blood pressure kena cukup tido! betul? naam au lak?


Berbalik kepada topik di atas! mmg ain tak suka dengan pakaian sorang mak janda tu. bapak ar kau tak sedar diri. baik bogel je terus. apa ingat cantik sangat lurah kau dan peha kau tuh. ey, tuhan tarik sekejap je la mak janda oi! bukan aku nak buruk kan janda janda sedunia tapinya dia sorang ni betul punya tak sedar diri. Ingat hidup ni panjang ke. Nak cakap terkenal, hek eleh.. pooorah kalo terkenal sebab lurah lurah kay tuh. 


Tengok Dato' ni. mak aih sopan weyh! tak yah nak bukak bukak dah ramai orang respect. (**,)
Itu sahaja luahan hati saya yang sungguh geram ngan artis peha banyak lemak tuh! 





11 comments :

Lepat Pisang said...

tulah..kadang2 public figure bangang..

ainhamzah said...

@Lepat Pisang

betol2x..
^_^

iqbalsyarie said...

bagusla mcm tu~ =)

sarah shafie said...

tu r psal..dh mcm bkn islam kn dressing jnda ank 2 tu..huhu..

Izan Ishak said...

hmmm...camtulah kalu nak menunjuk sesangat. dapat dosa adalah...!

pika said...

mcm kenal jer artis tuh;D

ainhamzah said...

@iqbalsyarie

btl3x

ainhamzah said...

@sarah shafie

janda anak 2 xsbr nak berlaki..
sume atas dsr nafsu

ainhamzah said...

@Izan Ishak

dia rabun bab2x dosa pahala ni

Nana said...

tu la..si janda anak 2 tu prasan bangat kan?g tgk kosert af pon nk pakai bulu mata palsu siap bunga kembang setaman seketol kat kepala..adoi la..dressing xkena gaya btol la

Urusetia Pusat Khidmat Masyarakat Dun Kuala Sentul said...

Salam,

Bagi pihak YB Dato' Shahaniza Hj Shamsuddin, Adun Kuala Sentul, beliau menyampaikan salam buat saudari Ain (penulis blog ini).

Beliau juga amat menghargai pujian dan pandangan yang diberikan oleh saudari Ain terhadap cara beliau berpakaian.

Semoga hubungan ini tidak terhenti di sini sahaja. Saudari Ain dan rakan-rakan boleh menambah rakan (add friend) FB Urusetia Dun Kuala Sentul dan jadi ahli (like) FB Adun Kuala Sentul (Dato' Shahaniza Hj Shamsuddin).

Selamat maju jaya buat Saudari Ain dan rakan-rakan di UiTM. Teruskan perjuangan dalam usaha membela keluarga, agama, bangsa dan tanahair tercinta...

-Urusetia Dun Kuala Sentul