May 17, 2010

Who Will Win the World Cup?



Who the tuttuttut will win the World Cup?


Bajet aku minat ngan bola? Apa yang aku tahu adalah bola itu bulat.


O <--- bola yang membulat


I no .. nothing about football what else bout World Cup..
Huh!


But what I knew, World Cup 2010 is that there's no team named MALAYSIA. Hayaa, so I can't predit the winner la sebab mata aku nampak MALAYSIA boley je. Kalau tanya sengsorang peminat bola ni kan mesti diaorang kata Germany, Brazil, Italy tak pun Argentina akan berjaya sebab diaorang ni previous World Cup Holders. Kalo salah rujuk aku balik eyh. Walaupun aku tak berapa banyak ilmu sal football aku banyak gak survey di internet. Maklumat di hujung jari kan. Lebih menarik darpada sedap hingga menjilat jari.

Mengikut prediction aku yang kaki terlebih bangku ni, aku rasa Brazil. Alasannya, sebab aku suker Brazil. Gile tol. Suka Brazil bukan penduduk Brazil ye! hempok kang! Neway, tak pernah plak jumpa org Brazil.

Neway, apa komen football fans pasal ni? Mesti korang dah aim the winner kan. ^^ neway smoga pilihan korang berjaya dan jagan lupa untuk click here! http://projectalpha.com.my/promo/

Utk peminat fanatik bola sepak, korang tak nak ke dapatkan benda ni.. Jeng jeng jeng jeng...
Tengok la macam mana Adidas ngan P1 bergabung tuk korang. 




More info? Click here.




Last but not least sila busy kan diri anda dengan clip video di bawah! Peace! Syok~ Don't eva miss each episode!

Episode 26 :




Episode 27 :

























Episode 28 :





Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

4 comments :

amar haziq said...

saya rasa England boleh menang kot

jenguk2 lah blog saya k;)
http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

ainhamzah said...

ye ke?
^^ mungkin juga..
-_-

~cik tiram~ said...

argentina! argentina! hee..

ainhamzah said...

pergh..
dan2 je..
hikhik