May 18, 2010

Chupcake eh Cupcoke. Cokecake Cokek

Sedap pulat sebut perkataan menggoda di atas. 
Terasa seperti..
bibir seseksi angelina jolie.
kulit seputih edward cullen.
hati semerah delima.

Wah.. seakan poyo ayat cinta aku di atas. Hari ni taska tempat aku di panggil teacher ain gedik mengadakan sambutan hari guru. Dan untuk kesekian kalinya aku terpaksa memakai pakaian yang seragam ngan pekerja seksi yang lain. Ada bran? Neway, aku memang tabik vokalis spring kat mak bapak student aku yang sggp bersusah tanpa berpayah untuk menyediakan hadiah. Banyak kau, nanti aku post gambar kat hati korang. Ecey, bersedia!
Tapi aku jamin gambar kat bawah ni mampu menggugat gugat nafsu korang.. Nafsu yang payah nak di bendung, nafsu makan yang tak pernah puas. Nak2x macam aku ni ha.


Dulu duk Kontan senang je nak cari Chupcake eh Cupcoke. Cokecake Cokek CUPECAKE ni ha. Lazat berkrim tau.. Sekarang dah bape bulan tak makan sebab tak jumpa kat ganu ni! I need that! Upkan tekanan darah berdarah mendarah rendah ni ha.

Jom cuci mata dengan kecomelan aweks dan pakwes dr terengganu. Manalah tahu nak di jadikan calon ke....


Comeykan? so kalo nak jadikan calon menantu sila rujuk mak bapak diaorang..

p/s : teacher ain sungguh penat! tak sedar jam dah kul 12.30 pm . Ku sangka baru kul 8 PM!!!




4 comments :

iqbalsyarie said...

cupcake!!!sedap!!!sedap!

~cik tiram~ said...

cedapnye..

ainhamzah said...

@iqbalsyarie

hehe..
sedap je?
ingat nak blanje..

ainhamzah said...

@~cik tiram~

sedap hingga menjilat jari..
^^