May 28, 2010

Celebrities Who Stink

hangit bin tengit bau ketiak ko ! lagi mau angkat angkat tangan nak buat senamrobik depan kitaorang. tak nampak ke muka kitaorang dah jadi warna hitam putih bau ketiak ko macam kucing mati tersepit bontot. jagalah kebersihan diri sikit. 



Vote tertinggi untuk selebriti yang paling stink (pe bahasa melayu ye?) aku bagi kat minah Lufya ni. Sebab apa ye? Adess, bukak bijik mata korang luas luas sikit boley? nampak tuh time dia ang keti, nampak agak basah. yeyek! geli geleman ikan salamon aku nengok ni. cian beliau dah la artis baru. lain la kalau macam yang kat bawah ni


Beliau ni tak apa, keti basah tahap tut tut pun dato' K still sayang beliau. pulak tu kaya rayan dengan keti dia. artis femes u! adik adik pun boleh tumpang skaki, ye tak kak saerah yang suka pakai mini skirt peha besar tu. Opss... Meh aku nak promot kat korang, samada korang selebriti atau tidak meh usha gambo ni meh (^__^)




Episode 36 :







Episode 37 :





Episode 38 :


 


Episode 39 :







Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

2 comments :

Lepat Pisang said...

hm,kita kenalah jaga kebersihan diri..he..he..

Hafizul@Deeana said...

YG DATUK SITI TU CAM EDIT JE...HIHHII..NMPK SGT BULAT DIA