May 12, 2010

Apabila Shrek menikahi Fiona

Korang mesti tengok cerita kartun Shrek kan? Kalau tak tengok lagi tu sila ke kedai CD cetak rompak yang berdekatan dan cakap kat apek kedai tu " Ada cerita Shrek tak?," Lepas je korang tengok cam mana rupa Shrek tu sila bagi balik kat apek tadi. Jangan beli!!! Belilah yang original OK?! Apabila Shrek nikah dengan Fiona aka Puteri Fiona aka Princess Fiona. Ni bukan cartoon ok! Ni realiti... Perkahwinan ala-ala Shrek yang telah diadakan oleh sepasang suami isteri.. Nanti ain kahwin nak wat ala-ala angkasawanita la. hehe. Ramai yang hadir ke perkahwinan tersebut dengan sportingnya telah mengenakan pakaian watak2x kartun terkenal seperti Snow White atau Fairy GodMother. (Tingat plak masa blakon drama TESL aritu.. Ain gadi ape?? secret!!)

Picture ni ain dapat di Kosmo! Seperti biasa, pagi-pagi ain akan galakkan korang utk menyinggah di Kosmo! dan baca berita terkini pagi ini. Dan inilah berita yang dah menawan bijik mata ain pagi ni sebelum ain berangkat ke tempat kerja dan berdepan dengan budak-budak cute!

papehal, jom kita berkenalan dengan Shrek versi cartoon

Shrek

Happy Couple

Happy Family


4 comments :

princeduyong said...

ermm...banyak pengajaran gak dlm citer katun ni kan...

zaza said...

wahh.. tema sherk g tu..
nnt wedding zaza nak buat ala2 ironman boleh??? hehehe

ainhamzah said...

princeduyong

AIn tengok g2 g2 je..
tp best!

ainhamzah said...

zaza

ironman?
cicak man la..
hehe