May 5, 2012

An awesome day with facilitators.


Assalamualaikum. Ni hao. Salam Sejahtera.

5th May 2012.. all the facilitators, students representatives council and few staffs from Student Career Development of Management and Science University has successfully spend our time together at Monterez Club by having a bowling competition. 


nana, sara, ain and alip

Alip, Nana, Sara 2 and I were in group 'Cokelat'. Proudly aka dengan berlagaknya I want to tell you that our group has been chosen as the most 'meriah' group. Mana tak meriah, I've lost my voice since menjerit bagai nak rak for almost the whole day. 

Honestly, I enjoy this event to the fullest. Lepas stress untuk seminggu.. sekali menjerit terkeluar sampai high pith terus tak boleh berhenti. Nasib baik tak ada yang berdarah telinga.. nampak tak kat situ? 

3 group yang menang adalah group Bighu ( faci) , Hijau (SRC) and Meghah. Ada bakat ni !! Kak Husna dan Abg Vijay berjaya memperolehi piala idaman ramai ; The Best Bowlers dan yang paling best Sab dan Raff pun dapat anugerah cemerlang. Best Drain Male and Female... faham x? Anugerah longkah terbanyak.. mana nak taruk award tu ye? *sebenarnya, diri sendiri almost layak nak dapat anugerah tu :)


Cakelat dengan kemenangan tak disangka.. U ols ade?? :p
With Abg Vijay, Teyha, Abg Faris and Acap



Abg Vijay; Best Male Bowler.
*sorry a bit blur
Nazatul Husna ; Best Female Bowler. 

Lepas penat main bowling 3 games, kami disajikan dengan lunch yang super duper delicious. Tak tahu lah kot-kot kitaorang dah tahap kebulur tapi memang best. And tobak, memang harga snacks kat dalam tu sangat la mahal... :'( Lepas makan dan prize giving, kami masuk lagi ke dalam dan teruskan dengan sesi bergambar syok sendiri. Tak sabar nak tunggu Kak Fyena upload piha beramai-ramai.

Saya sangat seronok bersama semua fasi since day first I joined orientation. So far, the best orientation was the 'awesome' one and the best one for MBBS was the recent one since I have more chances to enhance my skills.

Kami balik ke MSU dalam jam 3 petang dan tiba-tiba someone told me  tayar kereta dah tersangat pancit. #damn ! Saya langsung tak tahu nak isi angin walaupun Mimi dah banyak kali ajar tapi tadi ada orang tolong... nasib badan la ^.^

Lepas an half hour dah sampai kat apartment, saya terus ajak Kak Masyi swimming kat level 5. Sejam lebih berendam dalam kolam, ya Allah.... bestnya !!!! Relief tension !!! 


With Kak Raja Masyitah
I think, I shall stop here. I'm so tired but I'm happy and can't wait for tomorrow :) One of the precious day in my life. I love all my friends ... thanks for always being with me . lurve .

2 comments :

Colors and Grays said...

Assalaw alaikum brother. It's really good to have fun sometimes and judging by those pictures, it seems you had a good time with your friends.

drop-by in my blog sometime :)

Redlomo said...

happy face....enjoy u bowling so much.. www.redlomo.com :)