August 1, 2013

Ihya Ramadhan with Facilitators, Clubs and Dato' President of MSU.

Assalamualaikum.

It might be late but previous week we had an event with Dato' President and I am so proud of my University for being able to held such enjoyable event. <-- mengampu much ?


Event ni dah naikkan sikit la nama University saya ni. Boleh tengok video di bawah ok! Walaupun tak ramai wakil facilitator yang hadir macam event-event lepas tapi kemeriahan tu tetap ada. Tengok muka Fawrid (last picture) pun dah cukup menggambarkan kemeriahan tu kan. At the end of this event, wakil facilitator ada bagi hadiah birthday utk Dato' Wira :) Mungkin tak terlambat untuk cakap....

HAPPY BELATED BIRTHDAY DATO' !!!!

Anyway, banyak jugak kelab yang hadir haritu. Cukup meriah... tak boleh komen lebih2 nanti tersasul. #chow


p/s : have fun.. btw, I've changed the banner and the song.. loike it or not ? :)

No comments :