August 25, 2013

We ARE The Girls. 10 of Us. We ARE Friends. Past Present Future.

Assalamualaikum and big Hi to all

Nothing much to say.

Cuma nak pahatkan wajah-wajah kesayangan hamba di blog ini. Untuk dijadikan kenangan yang akan dibawa di masa hadapan.

Deyla. Nick. Zira. Mastow. Aten. Yan. Aimi. Pipox. Bie. Ain.

Ada 10 antara kami. Satu geng? Yes *angguk-angguk sampai pening*. Dulu masa sekolah SMK Bandar yang sekarang dah jadi SMK Dato' Razali Ismail, kami selalu lepak sama-sama lepas kelas. Habis je kelas, terus pegi solat Zohor then menapak ke kedai Cek Ani *kalau tak salah betul la nama ni*. Kedai tu murah sangat. Tak sampai RM2 dah cukup nak survive sampai ke petang. Lepas tu menapak ke kelas dan sembang itu. Gosip ini. Kalah Kiah Propa. Tapi seronok.

Tak sangka. Kekal jugak 10 orang ini, walaupun payah betul nak kumpul sekali. Cukup whatsapp sebagai pengikat silaturrahim. Alhamdulillah.

Dulu pernah cakap dekat Deyla dan Pipox (kalau tak salah). Pernah buat janji untuk jumpa sekali ramai-ramai 10 tahun dari sekarang dan tengok apa akan jadi dengan kita semua waktu tu. Diam tak diam, dah LIMA tahun berlalu. And we are still studying walaupun Yan dah ada kerja sekarang. Jelous betul dengan orang yang dapat kumpul duit sendiri ni -_-" 

Another 5 years to go. I'll pray the best for each and everyone of us. 

Friends till Jannah.

Jangan jadikan jarak penghalang kepada persahabatan yang sangat awesome ini.


Deyla and Nick.
Thanks for Beraya at my house and give the semangat for me to start Beraya too.
Lots of loves to both of you.


Yan and Bie.
At this time, we were at Yan's house for rumah terbuka.
Pictures here and there.
Jumpa jugak rakan-rakan sekelas lelaki yang lain walau tak rapat.
Cukup sekadar bersua muka kowt.


Aimi.
Among all I miss her so much since this is the first time I saw her after 5 years.
Dialah paling cantik dulu, kini dan selamanya.
Kahwin dulu kot ni.

Maaf yang lain tak ada gambar sebab tak berkesempatan jumpa raya ni. Tunggu Eid Mubarak akan datang ye. Aku akan jelajah sorang demi sorang. I will. InshaAllah. LOT OF LOVES.


No comments :