February 24, 2010

kwn UiTM sayang

Hari ni rase bahagia sbb kawan baik saya Ong Yiiyoke dah menemui cinta dia. Setelah sekian lame kan.. haha...

Balak dia neyh bdk melayu name Faiz. Nasihat utk Faiz, jage Yoke lek lok kalo x, mmg kene ar! I xske ok kalo 
sesape memainkan my kawan..

Another story bout my friend, walau pun xbrape nak rapat tp I happy bile nampak dia berusaha utk bgth that 

GIRL tntg perasaan dia. Ni la masalah remaja kan. It's true what they have told me before. CINTA ITU  

FITRAH BKN FITNAH. Tp ia blh menjadi fitnah kan. Harapan kat bdk laki tuh, kalau jodoh xkemana. 

InsyaAllah. Tp nak nasihat jgk kat sume, jgn ganggu kebahagiaan org. walaupun hubungan org tuh dah kat 

hujung tanduk. I xske dgr ayat ni "SEDANGKAN KAWIN PUN BLEY CERAI, NI KAN PLAK 

KAPEL". Very d menyampah

Tonight one of my friends BUZZ me on ym. Mmg jrg berlaku BUZZ2 antara kami neyh. Kawan atas angin je

pun. Ckp ade problem tp xnak share. Xpe la, hope dak tuh dpt cari solution sendiri. Dunt harm urself sudey.

InsyaAllah, bley cari I kalo dah ready nak bercerita.

Hurm, sayang kamu sumer! Dak-dak UiTM. :D

My pelok cium syg juz 4 u friends!




No comments :