February 28, 2010

"sy cakap dia 'crocodile' "

Ari ni awk majok ag ngan saya...

Dlu pun awk pnh ngajok n kte pnh lost contact atas sebab yang same kan..

Sorry awk... hakikat, mmg saya xpercaya sgt ngan sesape..

Sbb tuh bile sy ckp xsuke... means mmg xsuka....

Sy rase awk mcm tuh sbb tuh sy cakap mcm tuh...

Kwn sy pun pnh ckp benda yg sama sal awk...

Sy dah nampak ngan mata sy sendiri tp awk deny...

Alasan merepek... Awk nak buat sy rase bongek kan..

Xpe la awk.......

Sy xkisah kalo xde awk pun...

Awk penting tp bukanlah yang terpenting lam hidup saya...

Sy pnh gaduh ngan teman baik sy sbb sy takut dia pangai macam awk...

Alhamdulillah, he's a good friend...

K la awk... blaja lek lok...

Stay cool...

Seronok dpat kawan ngan awk...



No comments :