December 26, 2010

500 BLOG !


DiRi sAyEr  & tuJuaN jaDi bLogGeR :
a tesl student currently doing bachelor in tesl education at management and science university (msu) ! aiyok skipping plak. saya ni blogger tahap average. Mula-mula usha blog ni sejak tamat foundation and sejak deg ni jarang sangat update blog sebab celcom broadband sangat tak sayang kat saya. Tapi still tak boleh nak tinggal durratul-ain ni !Dan, im  very talkative, so at least dengan adanya blog kesayangan ni aku dapat luahkan segala jenis pemikiran aku dalam bentuk tulisan instead of talking, kan kan kan  (^_^) Tujuan jadi blogger sebab 
  • nak luahkan tentang segala macam hal.
  • nak berkongsi cerita dengan ramai orang including kawan2x yg mmg pembaca setia.
  • berkongsi apa aje dengan blogger lain. It's nice !


Simple nyer kak ain menaip !



Secara tak sengaja tahu pasal contest dari Abang Ben ni sebab ada yang baik hati berblogwalking ke blog saya ini =) a girl named m.i.m.i . berminat ? interested ? suka ? duka ? Sila klik SINI untuk link ke entry abang ben 10.

5 comments :

Mabuk! said...

Smoga berjaya ye:)
Chaiyok Cahiyok!

Epy Ain said...

haha
;)

overscurry said...

PENCARIAN 100 BLOGGER TERAWAL DAN 100 PENGOMEN TERPANTAS BLOG ANAK MAMA 2011. TERHAD KEPADA BLOG BERTUAH DAN TERPANTAS

Myra Ayreen said...

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

Chakk Chakk ... laga laga pp dulu .. me datang Menjenguk .. sambil bace bace Entry yang very the buggy and buzz nih .. hehehe ..

hit me back okey dear ..

NotaGedik : Salah seorang dari segmen ni eh sayangs !

apisv2 said...

mengunjungi dan menggegarkan blog anda!
referral dari blog abg ben;D
nice blog;)
blog apisv2©