December 18, 2010

bila siswi-siswi dah mula ketagih

Ketagih giler ! Dan aku tak boleh salahkan mereka sebab aku pun faham pangai mereka yang ketagih ni ...



Ni la yang duk melanda housemates aku dan jugak aku sepanjang minggu ni >.< aku la yang score paling tinggi among diorang. Caranya, aku mintak adik aku aka housemate aku tolong skali cari. Tapi sekarang dia dah refuse tp pagi tadi aku dah rembat balik tahta aku..

Tu je aku nak bagitahu, walau sibuk main game aku tak abai study ok! Sikit-sikit ade la (^_____^) Sekarang tengah bergelut dengan MALAYSIAN STUDIES :(


p/s : Ramai orang paksa aku up8 blog, nnt ptg sket aku bgth criter gempak punye.. hehe yang bt aku tertenyum je arini.. :) nak g makan luuuu....

p/s ni sbnrnya asal dar POST SCRIPT...

p/s : xske setting blog ni... suwey

6 comments :

Mar said...

jom main game,..hehe

zati said...

game ape tu dear??

cik.shabah said...

wah cam best je game ni?keh keh keh ;)

Epy Ain said...

@Mar

jom2x :)

Epy Ain said...

@zati

word search..
search la kat fb.. best :)

Epy Ain said...

@cik.shabah

mmg best pom ^_^
no doubt