December 3, 2010

la tahzan ya ukhti

Bila Ain mula berbahasa Arab. . . ntah betul ntah tidak kan =)
Rindu plak nak blaja Arab, dulu time sekolah menengah asal masuk kelas B.Arab mata mesti ngantok +_+ Kawan-kawan sanggup datang umah nak menuntut dengan mak, ain pun join skaki tapi kelas bersms ade la. Kecian plak my mommy =_=' Nak marah pun anak sorang kan.. haha

La tahzan ! Minggu ni banyak sangat godaan . Dah lalai sikit2x tapi nasib baik tak melencung jauh lagi. Apa yang aku cakap ni? haha biar aku dan sahabat-sahabat je yang tahu and to all readers think positively ok.

Kenapa ain tulis la tahzan ? sebab selalu kawan-kawan cakap macam ni. Kat rumah pun ada banyak buku mama 'la tahzan' . Mungkin lain versi kot. Sikit pun aku tak usik. Malas nak membaca sebab my mom slalu summarize kan untuk ain.

Hati perempuan sangat sensitive kan? Yes ! Yup ! Saje nak cakap sal perempuan sebab ain perempuan. Tu bapoks bapoks out there please i'm begging you, jangan consider yourself as a girl, woman, lady or wut so eva ! disgusting (sorry~)

Bila cakap sal sensitive you guys must think bout boys, loves, crush ... kan kan kan? Tolong sikit eh ! buang kat tepi sume tuh (garang ni ... ) Neway, bukan garang cuma tegas, selalu orang cakap ain garang but actually tak pun. Mungkin sebab my face and I hardly smile.. haha

Ain tak tahu nak cakap macam mana ni sebenarnya ... :'(

KENAPA SELALU GIRLS YANG CULTURE SHOCK ?!
Pelik dan sangat tertanya-tanya ! I ada satu kawan yang culture shock few years ago, sekarang dia happy dengan hidup baru dia so LANTAK anda la ok! Sekarang sejak masuk msu makin banyak cite budak culture schock yang masuk lam lubang telinga ain ni. Masalahnya satu pun tak ada kes dari boys ! Boys, jangan nak bangga la ok! (kita debate next tyme)

Kenapa perlu cultural shock? KENAPA KENAPA ?!!!!









note : persoalan tak terjawab... p/s : bersahabat biar ikhlas !

No comments :