January 2, 2011

mainan budak-budak zaman sekarang.

Wau. Jangan pandang belakang congkak. Gasing. Galah Panjang. Teng-teng . Batu Seremban. Guli. Jala Itik 

Ada lagi ke budak-budak nak pandang permainan tradisi ni sume. Ntah-ntah congkak je kenal, tu pun sebab abang handsome; Ahmad Idham duk mengarah filem tu kan. Nanti buat filem jala itik pulak. Sebab saya pun tak pernah kenal game tuh.. =_=' hehe


Eh, asal plak favourite ain ni =_=' malu ah shaye (statement nak kne bunuh ngan tunang masing2x). Btw, both of them tak single ok. Like me ! 




Berbalik pada topik di atas dan juga gambar cun lagi menarik hati bebudak ni, adakah ni mainan budak-budak zaman sekarang ? (= adik-adik yang minat lagi teruja sila cekidout kat web INI. Actually, ain terpaksa buat assignment yang mana dipaksa madam diminda untuk dihantar di bilik madam di msu di shah alam (banyak plak di) pada 5hb Januari. Lagi berapa hari ye cik adik ? haaaaa, ni bukan kes kerja tertangguh ok cuma madam bagi 2 assignment dalam 1 masa. =_=' malas nak komen pape. Terus menaip walaupun jejari saya tak runcing macam awex fahmi aka apex. 

p/s : 2 bulan dah xbalik umah =_='

1 comment :

si pendek dan moody said...

kenapa tibe-tibe rasa muke mamat bdue tuh seiras ? hehh