January 22, 2011

selangkah ke konsert Maher Zain.

Stadium Malawati Shah Alam.

Kenapa ain tak tahu my 'hero' nak buat konsert kat malaysia. Sangat tak up-to-date. (malu !) Nasib baik la pagi ni blogwalking kejap then terbaca pasal artikel maher zain nak nyanyi lagu InsyaAllah versi bahasa Melayu. Aiyooot. Mesti ramai makin sangkut ngan Maher Zain ni kan. Just tak sabar ! Nak sangat pergi konsert Maher Zain tapi lepas tengok picha ni. ternaganga kejap kitaorang.


-0-o- mesti tak nampak kan. Meh ain highlight sket. hUhUhU...

Ticket Price : 
RM 297.00
RM 253.00
RM 203.00
RM 103.00
RM 53.00
kalau saya spend untuk konsert ni tak shopping la saya minggu ni. RM53 tu macam bleh consider. Tapi tiba-tiba terlintas plak soalan ni.
'Ntah-ntah tiket dah habis tak?'

Ayooot. ain !!! hahaha. Bleh tak saya panjat aje stadium tu. Dah la dekat. tak pun saya tunggu aje abang Maher Zain kat depan apartmen saya =_='
Ada iras bakal suami saya tak ?

1 comment :

En iLham said...

camne nak beli tiket maher zain ni??
boleh beli online ke??