January 18, 2011

study = fail ---> sangat bijak.

Dua minggu ni sangat stress dengan mid sem exam, assignments, group task, finding new housemate (grrrr) and MARA loan. A bit grateful that I already have PTPTN loan but it's a bit 'cekik darah' is it. Need to work very hard to pay all the loans. I sacrifice a lot for this course.

Today, pergi MARA dengan Selipar Jepun Hijau (sila usha di fesbuk) dan Dia aka Halimatun Saadiah. Cun gilak nama kan. Berjalan dengan langkah yang laju dari PAS to SACC to Anggerik Mall (mall la sangat). Tapi semua usaha tak ada apa-apa hasil. Sebab tak dapat jugak tolong diorang dapatkan loan tu. Quota dah penuh and ain sangat terkilan dengan management MSU (nama je management and science university) =( . Tapi ain respect ngan kakak chubby chubby yang kat admin department (sorry malu nak tanya nama akak).
 
Tadi belek2x fesbuk baru then jumpa gambar ni. Ain dah study sakan untuk beberapa paper mid sem tau (beberapa je la) . Result tak tahulah macam mana. tapi kalo tak ok nampaknya kena cuba formula ni la kan. Ne tau dapat 4 felet ker... =_____=  
Ada bran?