June 25, 2011

Orang Tengok ML Final Aku Tengok BUKU .

So not happy last night since tak dapat tengok ML Final live either kat tv atau stadium tu. Sabo je la...

Tapi tak apa, dah tahu 3 Budak Hitam Menang !! 2 Budak Hitam Naib Johan !! Both are my favourite, Sepah memang BEST ! <--- dulu cakap Jozan best =) Sekali sekala berpaling tadah

So pagi-pagi dah bangun siap nak download sume lawaks-lawaks tu ! I can't wait. Time macam ni la rasa menyesal tak pakai wifi. Nasib baik la bb 5G =') Lain tahun pakai wifi.. hehehe

Baik punya ! 



Ok iklan gamabr cousin kejap. Saje semalam gedik-gedik tak tahu nak buat apa then I adjusted this picture a bit. Bahahahahahahahaha. And semalam lepas jam 11 konon nak study atas katil. Tak sampai 10 minit mata dah padam.

Macam mana nak jadi best student macam ni T_________T Sem ni kena score higher than first semester. Sesumpah ! Sem ni sangat sibuk and please management, be good to me ! <--- wah !


nota hati : semalam best friend ain kat Melaka incident, sian dia malam2 text ain cakap dah cuak nak drive.. sabo ye dear ! =) 

2 comments :

Arcrum said...

apekah maksud incident.huhu takot :D

Epy Ain said...

hehe.. incident la adib :)