July 17, 2010

Emo Face Contest


SALAM 1      MALAYSIA
Hari ni ain rasa macam nak join contest lagi. Mana la tahu tuah masih belum hilang. Kali ni ain nak join emo face contest dan ain nak pertaruhkan picture di bawah ini. Ni bukan picture ain tapi housemate ain memerangkap classmate kat uitm melaka ni. Cantik giler orangnya. Nanti ain post gambar dia yang comel ye. Tapi kali ini nak post picha dia yang jadi bahan gelak kami. Untuk pengetahuan semua, ain dah tanya kebenaran dia dan dia sungguh sporting orangnya. Syuhada Azizan.. jeng jeng jeng...


Ni la picture emo dia tiba-tiba buat muka. Tension class and assignment banyak sangat kot. 

Korang berminat nak join contest ni tak? Kalau berminat sila KLIK SINI. Good Luck untuk saya dan semua. 



5 comments :

^_^LyNn^_^ said...

gambr dh okeyh cik ain..tapi lin memerlukan gmbr tuan punya blog..^_^
hup cik ain blh try guna pict sndiri mn tawu bertuah ker..^_^
trima kasih sudi join contest lin..^_^

ZACK ENTRY said...

comel muka tuh..semoga berjaya..=)

Keyyah said...

hehe mcm nak tergelak tgk muka 2..comeil2


gudluck

fndrocka said...

ni yang tiba-tiba aku nak emo ni...mana tahu boleh menang oye dak

ASaDa RyutaRo said...

hahahahaha... gambar lawa dah.. tapi tak leh d terima ni pasal guna pic orang lain. hahaha..

asada pun nk join gak ni nti.. hehe =) tengah usha2 gambar lagi.. hehe =)