July 14, 2010

header baru yang lebih siswi


Salam pembuka kata buat semua rakan blogger yang dikasihi dan juga buat semua yang sudi menziarah blog ain ini walaupun sudah lama tidak diupdate. Ada sedikit kengkangan dari segi waktu dan kelapangan. Sekarang ain dah menyambung degree dalam Sains Pentadbiran AM228. Agak jauh menyimpang dari course ain sewaktu Foundation dulu tapi sekarang ain dah dapat terima dengan hati yang terbuka. Pasti ada hikmat disebalik smeua ni. Ain pun dah mula menyukai course ini although I have to spend much time on reading and making research. 

Course ain ni singkatannya adalah BAS. Bukan bas mini atau bas sekolah tapi BACHELOR OF ADMINISTRATION SCIENCE. Untuk semester pertama ini ain ada enam subjek wajib termasuk kokurikulum di mana ain diletakkan di bawah KESATRIA NEGARA. I have no idea regarding that matter but I know it's not easy. 
  • ADS410 - Public Management
  • LAW 245 - Law (obviously)
  • CTU 551 - History (malay)
  • MAT 112 - Business Math
  • CSC 413 - Multimedia
  • ACC 106 - Account
  • HBU 111- Kesatria Negara
Berbalik kepada tajuk utama, korang perasan tak header baru ain? ok tak? kalau dulu ain memilih tema simple life tapi ain rase lebih meriah kalau ain tukar kepada diari siswi. Lagipun, I am a siswi. Walaupun ada banyak kekurangan dalam header tu ain bangga sebab itu citarasa ain sendiri.


Diary Siswi : Melaka hujan di pagi hari...

12 comments :

e.l.i.s.s.m.i.e said...

belajar rajin2..nanti Insya Allah kita jumpa disana :)

wany said...

nice header..

Green Apple said...

nice header ain..sesuai ngan ain..do follow my blog yer coz i dah follow u..tq dear.

velasrizal said...

smart gak header baru ni..

EMILY Penganti Pamela Anderson Di Baywatch ?

Epy Ain said...

elissmie : kak elis dtg sini buat ape?

Epy Ain said...

wany : thanks !!

Epy Ain said...

Green Apple : internet ader masalah xleh g menziarah lagi nnt dah ok ain folo balik ye
dunt worry..
neway, thanks

Epy Ain said...

velasriza : knp eh ur nick macam familiar je...
em... thanks!

zool said...

first time ke sini kot..
eh melaka?? UiTM Melaka ke?

Epy Ain said...

haah uitm melaka..
knp?

asy.z said...

AIIINNN!!! lama x dtg sini \.. huhuhu.. :P

mier@merr said...

cantik header..sbb ada purple..hee