July 21, 2010

Sexy is my name


Korang agak apa akan jadik apabila kedua-dua mereka di satukan?

.
.
.
.

.


Chantek kan. My housemate pun asyik puji je Mizz Nina ni cantik. Korang dah tengok ke video clip diorang ? Mungkin agak ketinggalan tapi ain baru je download video clipnya kat youtube semalam walaupun lagu tu dah lama dengar. Agak daring tapi [blur]. Actually tak kenal pun sape Mizz Nina sebelum ini, tapi dia sungguh gempak. 

Semalam ada beberapa student KBMelaka mention yang diaorang ziarah belog saya yang simple pimple ni. Mekaceh ye buddies, nanti blanje ain makan kedai mamak depan kampus tu ye! (*.*) Pagi ni lepas subuh saya tak tidur balik sebab kena edit slides LAW245 and luckily dah siap dan dah hantar kat madam through i-learnt but actually i don't really know how to send it. Main bantai je tadi. Nanti kena inform madam pulak. Harapkan class rap pagi-pagi ni mesti membuta lagik =) hee..

Hari ni saya nak ikut my class rap beli tiket kat Melaka Sentral aka MC. Petang sikit kowt. Nak balik jumaat ni jumpa mommy and amek apa-apa ayng perlu. Happy day ! =>

"sexy is my name" .. korang tau tahu ni dengar la lagu tuh.. besh!

3 comments :

tipsSEO said...

hai.... sori ganggu. Sekedar berkongsi info bagus.

http://www.imcrew.com/?r=129658

ini adalh ppl terbaru dari wordpress..!!!daftar je dapat $10.
dimana anda juga akan mndapatkan $2/orang yg daftar link
anda..sgera daftr krn program ini hanya sampai tgl.1 ogos.

fndrocka said...

dulu masa mizz nina ni dgn teh tarik...masa toophat tgh meletup dgn anak ayam...aku memg suka tgk mizz nina ni...cun.tapi lepas2 tu dah taksedar dah dia pi mana.skrg pun tak sure dia cun lagi ke tak.hoho

Pinky Pixie said...

lagu dia mmg best giler.. suke dgr juga taw.. =)