April 15, 2011

Fitri Haris Yang Menghilang.

Proudly saying, I'm a big fan of Fitri Haris. Sapa la pulak Fitri Haris ni, boyfie baru ain ke ? Oh tidak ! Sekadar seseorang yang dah lama ain minat sejak Form 2 lagi. Sekarang I dah 19 tahun ok. Dulu, abg Fitri ni selalu post dekat Fan Page dia & Profile Fesbuk dia. Sekarang dah senyap sunyi. Jenuh jugak mencari berita abg Fitri I sorang ni. *Ops.. abg Fitri sume orang. Sorry ye.. I ni mmg ketinggalan SOKMO !


Google punya google "fitri hasan" .. jumpa la kisah abg Fitri ni. Dah sedia maklum Fitri bercerai dengan Kak Solehah. Dulu masa form 3 tahu Fitri dah nak kawin I ngan kawan-kawan I duk sokseksoksek kat kelas. Sedih =____=' Tapi anak diaorang mmg lawa !!!! cam anak I. *ye ke ?

.
.

So, as I big fan of Fitri Haris. Ain just nak cakap. Be strong, dugaan tu ada kat mana saja. Kalau betul setiap apa yang dilafazkan tu. Tak apa, setiap orang ada buat kesilapan. Pintu taubat tu sentiasa terbuka. =) Take ur time to rethink of everything. Neway, I love his songs !!! (Aini aka kawan baik I pun minat shesangat ngan dia ni)
Abg Fitri makin comey !!

.
.
.
.
Mohamad Fitri bin Mohamad Haris
5 Jun 1984
ex-UNIC

5 comments :

Jamal Rafaie said...

Semoga Allah merahmatinya.. Amin.. Kami di UNIC sentiasa mendoakan yang terbaik untuknya..

-Jamal Rafaie-
Pengurus Kumpulan UNIC

HonEyBuNNy said...

salam ziarah...dulu masa zaman sekolah minat juga fitri neh...sejak ada kes dia dengan wife dia..da terkurang sikit..ehheh

Epy Ain said...

@Jamal Rafaie

yup.. hoping the best for him :)

Epy Ain said...

@HonEyBuNNy

hehe..
^___^ tp lagu dia sedap !

ahsfantasy24 said...

Semua orang tak lepas dr melakukan kesilapan
kan? jom sama2 doakan yg terbaik buat semua..

P/s: thanks utk kredit tu ;)